Meghan Markle opět překvapila a natočila novou show. Kritici nešetří ostrými slovy

Tereza Pulgretová
Foto: Netflix

Jen málokdo tak rád překvapuje své obdivovatele i odpůrce, jako princ Harry a jeho manželka Meghan Markle. Nyní to vypadá, že bývalá americká herečka dokončila svůj další projekt pro Netflix, ve kterém se naplno oddává svým aktuálním vášním. Diváky čeká show plná vaření, zahradničení a dalších lifestylových témat.

První zvěsti o dalším chystaném obsahu z dílny Harryho a Meghan se vyrojily letos v dubnu. Pár v roce 2020 totiž s Netflixem uzavřel obří dohodu, kterou „odpálili“ dokumentárním seriálem s názvem Harry a Meghan, ve kterém odkryli zákulisí svého milostného příběhu i důvody, proč se rozhodli opustit britskou královskou rodinu. Dvojice poté pokračovala dokumentem Rození lídři, naposledy se pak Harry v seriálu Nezlomná srdce zaměřil na sportovce z armádních složek, kteří utrpěli vážná zranění.

Vypadá to tedy, že na řadě je Meghan, která dotáhla do konce natáčení nové kuchařské show. A přestože se toho o žhavé novince zatím moc neví, podle magazínu Deadline si v pořadu vévodkyně bude užívat vaření, zahradničení, zábavu a přátelství. Štáb se vydal minimálně do dvou lokací poblíž města Montecito v Kalifornii a s projektem jsou spojena některá velká jména, jako je Michael Steed (Anthony Bourdain: Neznámé končiny) nebo Leah Hariton (Selena vaří s šéfkuchaři).

ČTĚTE TAKÉ: HARRY S MEGHAN CHYSTAJÍ DALŠÍ FILM PRO NETFLIX. V MNOHA OHLEDECH PRÝ PŘIPOMÍNÁ JEJICH NELEHKÝ ŽIVOT

Foto: Netflix

Produkce, kterou má na starost Sony Pictures Television’s The Intellectual Property Corporation, tak jde nejspíš ruku v ruce s lifestylovou značkou American Riviera Orchard, jejíž start bývalá herečka seriálu Kravaťáci oznámila v březnu.

Podnikatelský záměr se podle webu Page Six nejspíš zaměří na zboží, jako jsou sladkosti, džemy, pomazánky, ale také příbory, ubrusy a kuchařky. A právě přeměna v lifestylovou modlu, jakou je například Martha Stewart, se mnohým odpůrcům vznešeného páru nelíbí.

„Meghan Markle zrovna dokončila natáčení své nové show o vaření pro Netflix, která teprve čeká na oficiální název a datum uvedení. A podle toho, o čem všem má být, musím říct, že to zní opravdu příšerně,“ nešetřila kritikou australská komentátorka Sky News Rita Panahi. Jak to s plánovanou show nakonec skutečně dopadne, si ale diváci budou muset ještě počkat.

PSALI JSME: POSLEDNÍ HŘEBÍČEK DO RAKVE, KOMENTUJÍ DIVÁCI UPOUTÁVKU K DRUHÉ PŮLCE DOKUMENTU HARRY A MEGHAN

Zdroje: Deadline, Page Six, The Independent, ELLE

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.