Harry s Meghan chystají další film pro Netflix. V mnoha ohledech prý připomíná jejich nelehký život

Eva Lenská
Foto: Netflix

Když se princ Harry a jeho žena Meghan nedávno zúčastnili premiéry filmu Bob Marley: One Love na Jamajce, vyvstala otázka, zda jejich spolupráce s Netflixem pořád platí. Pozval je totiž generální ředitel společnosti Paramount Pictures Brian Robbins. Můžeme spekulacím, že možná přejdou jinam, věřit? Netflix se k tomu jasně vyjádřil. Pracují pro něj na dalších projektech.

Obsahová ředitelka Netflixu Bela Bajaria tyto pochybnosti i spekulace zdárně rozptýlila, když upozornila veřejnost na několik dalších projektů dvojice, která v roce 2020 podepsala se streamovacím gigantem smlouvu. Na čem tedy Harry a Meghan zrovna pracují?

„S Brandonem Reiggem spolupracují na několika věcech, které zatím nemají scénář. Také mají rozpracovaný jeden film a seriál, takže všechno je v současné době ve fázi vývoje,“ uvedla Bajaria. „Ale ten film bude skvělý,“ dodala.

ČTĚTE TAKÉ: ZEMĚ PRASKÁ, POHLCUJE ULICE A LIDEM HROZÍ SMRT. NA NETFLIX MÍŘÍ ŠVÉDSKÝ KATASTROFICKÝ THRILLER PLNÝ BEZMOCI, SYROVOSTI A NAPĚTÍ

Harry a Meghan
Foto: Netflix / Courtesy of Prince Harry and Meghan, The Duke and Duchess of Sussex

Sice neprozradila žádné další podrobnosti, ale Harry s Meghan, kteří řídí společnost Archewell Productions, loni získali práva na zfilmování románu Carley Fortune Meet Me At The Lake. Děj v mnoha ohledech připomíná jejich život, tudíž je jim patrně blízký.

Na co se tedy můžeme těšit? Snímek bude líčit příběh dvou třicátníků, kteří se náhodou setkají, a zabývá se mimo jiné i traumaty z dětství, ztrátou rodiče při autonehodě, duševními chorobami a poporodními depresemi. 

Zmíněná dvojice již pro Netflix natočila šestidílnou minisérii Harry a Meghan a dokument Rození lídři (Live To Lead). Také mysleli na sportovce z řad armádních složek, kteří utrpěli vážná zranění. Těm Harry věnoval dokumentární seriál s názvem Nezlomná srdce (Heart of Invictus).

Zdroj: Netflix, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.