Už vás nebaví ufňukaný český Survivor? Těchto 5 drsných reality show vám spraví chuť

Eva Lenská
Foto: TV Nova

Už vám leze na nervy, jak z českého Survivoru pořád někdo dobrovolně odchází a začíná to být nuda? Chcete pořádnou podívanou, která je mnohem drsnější? V tom případě mrkněte na Netflix. Najdete tam 5 parádních show, díky kterým si spravíte chuť.

Hra na oliheň: Výzva

Celkem 456 soutěžících v napínavé soutěžní show bojuje o astronomickou výhru 4,56 milionu dolarů. Vzhledem k tomu, že se jedná o pořad spojený se seriálem, zřejmě nikoho nepřekvapí, že se soutěžící museli účastnit vysoce nebezpečných her, divákům dobře známým. Trpěli při tom jako zvířata. Mnohé vynášeli na nosítkách, další byli podchlazeni a někteří se nedostali ani na záchod. Natáčení bylo plné útrap a na celé show je to vidět. Nejde o žádnou procházku růžovou zahradou, ale pekelně drsnou jízdu.

Hodnocení na ČSFD: 61 %

ČTĚTE TAKÉ: MENTÁLNĚ NARUŠENÝ KOZUB, ÚDERNÝ HUMOR A ROZPORUPLNÉ RECENZE: NETFLIX UVEDE BLÁZNIVOU ROAD MOVIE KOMEDII OD REŽISÉRA SERIÁLU MOST!

Outlast

Šestnáct soutěžících bojuje v náročných podmínkách aljašské divočiny o šanci vyhrát velké peníze. Aby ale tihle vlci samotáři uspěli, musí umět táhnout za jeden provaz, což není žádná legrace. Musí počítat s mrazem, nedostatkem zásob, útoky medvědů a kromě toho čelit brutálním podrazům a vypočítavosti. Na povrch vyplývají pravé povahy soutěžících. Jejich sobectví, vychytralost i rivalita. Nejsou zvyklí důvěřovat úplně cizím lidem a s nimi dokázat přežít v drsné divočině plné nástrah, ale nic jiného jim nezbývá. Jestli se vám show zalíbí, můžete se radovat. Netflix totiž potvrdil, že další řada je na cestě.

Hodnocení na ČSFD: 74 %

Physical: Sto statečných

Stovku soutěžících s dokonalým tělem ve skvělé formě čeká celá řada těžkých úkolů. Na toho, kdo je všechny zvládne, pak čeká vytoužený titul i pořádný balík. Tato fyzicky náročná show měla velký úspěch, proto Netflix připravil i druhou řadu, která se může pochlubit ještě extrémnějšími podmínkami. V sázce je více, aréna je rozsáhlejší a účastníci mají větší svaly. Jako v první řadě i nyní stovka odvážných jednotlivců různých věkových kategorií, genderu, národnosti či fyzičky bojuje v několika klasických i bizarních soutěžích, aby se našel ten nejlepší. Více jsme psali třeba zde.

Hodnocení na ČSFD: 72 %

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: JAKMILE SE ZAČNETE DÍVAT, NEPŘESTANETE. DIVÁCI NETFLIXU SI ZAMILOVALI NOVÝ SERIÁL. V ČESKU HO ALE SKORO VŠICHNI PŘEHLÉDLI

Sirény: Kdo přežije na ostrově?

Další drsná survival reality show představí divákům 24 žen s mimořádnými fyzickými schopnostmi. Jsou mezi nimi policistky, sportovkyně, vojákyně, kaskadérky, bodyguardky i požárnice. Tyto dámy jsou rozděleny do šesti týmů a odvezeny na téměř pustý ostrov, aby bojovaly proti sobě. Přežít a vyhrát může jen ten nejsilnější tým. Kdo má rád bojechtivé a odvážné ženy, přijde si na své.

Hodnocení na ČSFD: 76 %

Agent

Dvanáct mazaných soutěžících se sejde v australském deštném pralese a mají mezi sebou někoho, kdo sabotuje všechny jejich snahy. Pak se jim nedaří plnit úkoly, které nejsou vůbec jednoduché. Zdrádce je ve hře a intriky se stupňují, zatímco hráči musí utéct z vězení, vyloupit banku nebo přežít v džungli. Honba za pokladem je vyčerpávající a je čekají také náročné túry v horách, takže si sáhnou až na dno svých sil. Odhalit špióna není snadné jak pro soutěžící, tak pro diváka.

Hodnocení na ČSFD: 77 %

NAPSALI JSME TAKÉ: MÁTE POSLEDNÍ ŠANCI: V DUBNU NETFLIX SMAŽE SPOUSTU SKVĚLÝCH FILMŮ VČETNĚ JOKERA NEBO JURSKÉHO PARKU

Zdroj: Netflix, What’s on Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.