Kam se hrabe český Survivor. Nové fyzicky náročné show nesahá ani po kotníky a diváci ji milují

Foto: Netflix

Už vás omrzel český Survivor plný ukňouraných soutěžících, ze kterého neustále někdo dobrovolně odchází a diváci už dopředu ví, kdo vypadne příště? Pak pro vás máme tip na reality show, kterou si můžete spravit chuť. Jde o show Physical: Sto statečných (Physical: 100).

Český Survivor už mnoho diváků přestává bavit a většina, která u jeho sledování ještě setrvává, se dívá kvůli Mikýřovi. Dopředu víte, kdo vypadne, a když to nevíte, není to stejně zajímavé, protože soutěžící odcházejí dobrovolně. Zkrátka a dobře, letos to je opravdu bída.

Pokud jste ale fanoušky drsných reality show, kde si soutěžící musí sáhnout na dno, máme pro vás tip. Na Netflix nedávno dorazila už druhá řada pořadu Physical: Sto statečných. Některé fyzické výzvy, kterým musejí soutěžící čelit, trochu připomínají například japonskou oblíbenou soutěž Ninja Factor, jiné zase Hru na oliheň. Na účinkující čeká nespočet těžkých úkolů, které je potřeba splnit či vybojovat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Z LUXUSNÍ VILY KE KADIBUDCE V LESE: SOUTĚŽÍCÍ NOVÉ NAPÍNAVÉ REALITY SHOW KVŮLI TUČNÉ VÝHŘE OKUSÍ KDO PŘEŽIJE V RÁJI

Letošní řada Physical: Sto statečných se vrátila s ještě extrémnějšími podmínkami. V sázce je více, aréna je rozsáhlejší a účastníci mají větší svaly. Jako v první řadě i nyní stovka odvážných jednotlivců různých věkových kategorií, genderu, národnosti či fyzičky bojuje v několika klasických i bizarních soutěžích, aby se našel ten nejlepší.

Korejská reality show baví diváky po celém světě. Na Rotten Tomatoes ji diváci ohodnotili 80 % a profesionální kritici dokonce 85. Špatně si nevede show ani u nás. Na Kinoboxu má Physical: Sto statečných pěkných 74 %. Diváci si chválí, že je show opravdu napínavá a kromě vymakaných soutěžících nabízí i skvělé osobnosti, což přispívá k zábavnosti celého pořadu.

TAKÉ JSME PSALI: NEJŠÍLENĚJŠÍ AKČNÍ FILM TOHOTO ROKU JE KONEČNĚ NA NETFLIXU. TOM CRUISE SE MŮŽE JÍT S TOP GUNEM ZAHRABAT

„Soutěžní série jako žádná jiná. Physical: 100, je poutavá a intenzivní a tlačí tělo do extrému,“ popisuje show velmi výstižně Romey Norton z Ready Steady Cut a Wenlei Ma z australského News dodává: „Každá neškodná epizoda se snadno přehoupne do další, protože všechny končí jako cliffhangerem. Než se nadějete, strávili jste čtyři hodiny přejídáním.“

Druhá řada show je aktuálně ve světovém žebříčku Netflixu v TOP 10 nejsledovanějších pořadů na 6. místě, u nás se drží na příčce 9.

Physical: 100
Foto: Netflix

Zdroje: Kinobox, Rotten Tomatoes, Netflix, FlixPatrol, News, Ready Steady Cut

Hodnocení na Kinoboxu: 74 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.