Animované novinky v roce 2024: Jeden z největších hitů Netflixu, který se pyšní 91 % na ČSFD, přichází s novou řadou

Barbora Kučerová
Foto: Riot Games

V období karantény byl seriál Arcane jako dar z nebes. Držel nás pod krkem a svůj stisk nepovolil dlouhé tři roky. Konečně víme, kdy se dočkáme pokračování. K tomu Netflix oznámil celou řadu nových animáků jak pro mládež, tak pro dospělé publikum.

Na své si přijdou i fanoušci akčních filmů, které nešetří mlátičkami, napětím a cool hláškami. Píše se rok 2022 a lidstvo je na pokraji vyhynutí. Voják cestuje zpátky v čase, aby změnil osud celého lidstva, a ocitá se v roce 1997, kdy umělá inteligence známá jako Skynet zahájí válku proti lidstvu. Terminátor Zero se na obrazovky chystá 29. srpna 2024.

Populární franšíza s ikonickou archeoložkou se vrací s novým titulem Tomb Raider: The Legends of Lara Croft. Nová expedice, nové artefakty a stará známá Lara. Premiéra je plánovaná na letošní 29. říjen.

Rodiče s dětmi potěšíme něčím, co jejich ratolesti na pár hodin zabaví. O filmu Vymýšlení od tvůrce, který se podílel na největších hitech Studia Ghibli, jsme psali v lednu. Nyní vás můžeme informovat, že premiéru bude mít 5. července. Poté se připravte na návrat Spongeboba s filmem Záchrana Zátiší bikin: Veverka Sandy zasahuje, který Netflix uvede 2. srpna. A na písničky, které vám uvíznou v hlavě, se těšte v muzikálu Zakleté, v němž musí princezna zlomit kletbu, která rozdělila její království na dvě. Na Netflixu si ho naladíte 22. listopadu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: 6 NEJLEPŠÍCH FILMŮ A SERIÁLŮ, KTERÉ V KVĚTNU VYŠLY NA NETFLIXU: EXTRÉMNÍ THRILLER VE STYLU SQUID GAME I AKČŇÁK ZE STAROVĚKÉHO ŘECKA S 81 % NA ČSFD

Studio, které animuje Beastars, do svého portfolia zařadilo steampunkového Leviatana na motivy knižní série Scotta Westerfelda, známého především pro dystopickou tetralogii Oškliví. V předvečer začátku první světové války prchá levoboček arcivévody na vzducholoď, kde se seznámí s dívkou převlečenou za chlapce.

Kromě dlouho očekávaných Výbušných koťátek, o kterých jsme psali minulý rok, se pobavíme u K-pop: Demon Hunters. Jak název napovídá, půjde o komediální muzikál, v němž členky dívčí skupiny vyvažují život v září reflektorů s tajnou identitou lovkyň démonů. Film má na svědomí Columbia Pictures a Sony Pictures Animation, takže to bude velké.

PSALI JSME: NOVÉ KOREJSKÉ SERIÁLY, KTERÉ MÍŘÍ NA NETFLIX: KOMEDIE O MLADÉ ŽENĚ, KTERÁ SE VZBUDÍ JAKO PADESÁTNICE A POLITICKÝ THRILLER PLNÝ KORUPCE

Pro nadšence do mytologie, obzvlášť té norské, máme dobrou zprávu. 19. září si můžete pustit Zkázu bohů. Po strašlivém neštěstí v svatební den se královna Sigrid vydává na cestu za pomstou a žádný bůh jí nemůže čelit bez následků. Zkáza Midgardu a Asgardu se blíží.

Největšímu očekávání ale čelí nová řada Arcane. Vizuálně okouzlující seriál na motivy populární hry League of Legends se v roce 2021 stal okamžitou senzací a diváci netrpělivě vyhlíželi druhou řadu, ve které by se opět shledali s Jinx a Vi. Na kvalitu se vyplatí počkat a čekání nebude dlouhé: pokračování Arcane by mělo vyjít už v listopadu.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.