Historicky nejúspěšnější hra na kickstarteru dostane vlastní seriál. Animované komedie pro dospělé se dočkáme ještě letos

Barbora Kučerová
Foto: Se souhlasem ADC Blackfire

Kočičí katastrofa za dveřmi! K populární karetní hře se brzy připojí animovaný seriál s hvězdným obsazením. Připravte si pamlsky, podzimní večery se ponesou v duchu karetní zábavy a sledování kočičích videí.

Karetní hra Výbušná koťátka (Exploding Kittens) se zrodila jako projekt na Kickstarteru. Tvůrci požadovali 10 tisíc amerických dolarů (250 tisíc českých korun v roce 2015) a svůj cíl překonali za neuvěřitelných 8 minut. Hra se stala obrovským hitem a po prvním vydání v roce 2015 následovaly herní rozšíření, merch a v neposlední řadě i videohry, a tak když Netflix přidal ke svým službám herní koutek, objevily se na seznamu dostupných her i Výbušná koťátka.

PSALI JSME TAKÉ: Seriál podle slavné videohry je tady. Cuphead na scénu! vzdává poctu animákům ze 30. a 40. let

Foto: Se souhlasem ADC Blackfire

Rozkošným (i nebezpečným) koťátkům zkrátka nelze odolat a my se tak můžeme těšit na animovanou komedii pro dospělé, kterou Netflix uvede na podzim tohoto roku. Věčná bitva Boha s Ďáblem dosáhne nevídaných rozměrů, když se v podobě koťátek vydávají na Zem.

Za titulem stojí společnosti Bandera Entertainment pod vedením Grega Danielse (Kancl) a Chernin Entertainment s Mikem Judgem (Absurdistán). Tvůrci Výbušných koťátek Matthew Inman a Elan Lee se na seriálu podílí jako výkonní producenti. O hudební doprovod se postará duo Shirley Song a Jina Hyojin An, jejich tvorbu znáte z novinky XO, Kitty. Animaci má na starost studio Jam Filled Entertainment, s kterým Netflix dlouhodobě spolupracuje.

V anglickém dabingu uslyšíme následující osobnosti: Tom Ellis (Lucifer), Abraham Lim (Clickbait), Lucy Liu (Charlieho andílci), Ally Maki (Wrecked), Mark Proksch (Volejte Saulovi) a Sasheer Zamata (Woke).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Netflix aktuálně válcuje romantický seriál pro mladé. Castingová režisérka netušila, že obsadila sourozence

Zdroj: What’s on Netflix, Matthew Inman

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.