9 novinek, které v červnu dorazí na Netflix: Strhující thrillery i skutečné zločiny, kvůli kterým vás začnou děsit vaši sousedé

Michaela Pašková
Foto: Kirsty Griffin/Netflix

Červen bude na novinky opravdu bohatý, a proto jsme pro vás vytvořili přehled těch nejzajímavějších kousků. Čeká nás nejenom závěrečná řada postapokalyptického sci-fi seriálu, ale také pokračování dokumentární série, jejíž první díly šokovaly diváky. Už teď je zřejmé, že v červnu budou uživatelé Netflixu uvažovat nad tím, jestli jejich spolubydlící není náhodou nebezpečný.

Žraloci v Paříži (Under Paris)

Datum uvedení: 5. června

Nový žraločí horor, o který se postarali Francouzi, se pokusí překonat Spielbergovy Čelisti. Snímek režiséra, jenž je podepsán pod Lupinem a Gangs of London, je zasazen do léta 2024. Paříž poprvé hostí Mistrovství světa v triatlonu, přičemž vedení města nedbá nejrůznějších hrozeb a je pevně rozhodnuto, že tato událost musí za každou cenu proběhnout. Neotřese s nimi ani varování brilantní vědkyně, která jim oznámí, že se v hlubinách Seiny skrývá obrovský žralok.

Sweet Tooth: Chlapec s parožím (Sweet Tooth) – 3. řada

Datum uvedení: 6. června

Poslední řada dobrodružného postapokalyptického sci-fi seriálu o hybridních dětech bude stejně jako její předloha temnější, protože Gus uvidí novou stránku světa, kterou ještě neviděl. Závěrečné díly stráví naše oblíbena skupina na Arktidě, kde po nich půjde parta padouchů v čele s Helen Zhang. Tato dáma je nejenom mocnější, než byl Generál Abbot, ale také morálně pokřivenější.

Více čtěte zde.

PSALI JSME TAKÉ: V POSTAPOKALYPTICKÉM SCI-FI CHLAPEC S PAROŽÍM SI NETFLIX POŘÁDNĚ POHRÁL S KOMIKSOVOU PŘEDLOHOU A POZMĚNIL ŘADU VĚCÍ

Hierarchie (Hierarchy)

Datum uvedení: 7. června

Jihokorejský mysteriózní thriller se bude odehrávat ve střední škole Jooshin, kde bohatství a postavení znamenají nejvíc. Protože tato škola byla založena konglomerátem, nemůže ji navštěvovat jen tak někdo. O tom, komu bude toto privilegium uděleno, se často rozhoduje už po narození dítěte. Svět boháčů naruší stipendista s nevinným úsměvem. Díky němu se tento svět bude pomalu, ale jistě hroutit. Se vším navíc ještě zatočí záhadná smrt.

Více čtěte zde.

Akademie pana Klekse (Kleks Academy)

Datum uvedení: 19. června

Novinka s dosud největším polským letošním rozpočtem má potenciál přitáhnout světové publikum. Představte si svět, ve kterém můžete cítit barvu a slyšet její chuť, protože je tvořen neomezenou představivostí. Přestože je tento svět nakreslený dětskou myslí, díky čemuž nezná hranic, má svá přísná pravidla. Právě v takovém světě sídlí kouzelná univerzita, kterou má na starosti pan Kleks. Akademií je připravena otřást zdánlivě obyčejná holka, která se do ní vydává hledat svého otce.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: POLSKÁ TVORBA NA NETFLIXU: STRHUJÍCÍ KRIMINÁLNÍ THRILLER, ZAJÍMAVÉ FANTASY NEBO PŘÍBĚH DOBRÁKA, KTERÝ SE UCHÝLÍ KE ZLOČINU

Tvrdá odplata (Trigger Warning)

Datum uvedení: 21. června

V nejnovějším akčním thrilleru bude padouchům nakopávat zadek herečka Jessica Alba, která se v novince představí jako příslušnice speciálních jednotek. Během služby v zámoří se dozvídá, že její otec náhle zemřel. Přivádí ji to do rodného města, kde se po svém otci stává majitelkou rodinného baru. Zatímco se bude snažit přijít na to, co se mu vlastně stalo, ocitne se v konfliktu s násilnickým gangem, který v městě řádí. Všem velmi rychle předvede, že není žádnou rozmazlenou holčičkou, ale silnou, nebezpečnou ženou.

Gangy Galicie (Gangs of Galicia)

Datum uvedení: 21. června

Španělský kriminální thriller s tématem zakázané lásky a pomsty přivede své diváky do malého městečka, kde přijíždí právnička, která se tam rozhodne začít úplně od nuly. Její přítomnost však nezůstane úplně nepovšimnuta, protože využívá své bohaté zkušenosti z jedné z nejlepších advokátních kanceláří v Madridu. Poštve tím proti sobě řadu významných lidí, kdy se na ni zejména zaměří Daniel, hlava drogového klanu Padínů, jehož otec pobývá ve vězení.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 5 BRITSKÝCH KRIMI SERIÁLŮ NA NETFLIXU PODLE ČESKÝCH DIVÁKŮ: PŘÍBĚH SKUTEČNÉHO SÉRIOVÉHO VRAHA NEBO HIT S 91% HODNOCENÍM

Gangy Galicie
Foto: JAIME OLMEDO/NETFLIX

Nejhorší spolubydlící (Worst Roommate Ever) – 2. řada

Datum uvedení: 26. června

Dokumentární seriál svou první řadou šokoval diváky v březnu 2022. V jednotlivých dílech byly představeny děsivé případy vražd, kdy se jeden z nejznepokojivějších zločinů týkal na první pohled neškodné postarší ženy, která ve skutečnosti byla sériový vrahem. V nových dílech druhé řady se tvůrci zaměřili na počínání dalších zdánlivě neškodných spolubydlících, se kterými by rozhodně nikdo bydlet nechtěl.

Více čtěte zde.

Rodinná aféra (A Family Affair)

Datum uvedení: 28. června

Oscarová herečka Nicole Kidman a Zac Efron ztvární pár v nové romantické komedii, přičemž to nebude poprvé, co v sobě na plátně nalezli v zalíbení. Mnozí diváci si jistě vybaví jejich peprné scény z thrilleru Reportér. Nový snímek bude pojednávat o mladé ženě, která bývala asistentkou náročného a narcistického herce. Protože se na ní práce pro něj začala negativně projevovat, dala výpověď. Nečekala však, že si s ním její ovdovělá matka začne románek.

Více čtete zde.

Rodinná aféra
Foto: Tina Rowden/Netflix

Supergen (Supacell)

Datum uvedení: červen

Milovníci seriálu Misfits: Zmetci si v novém superhrdinském sci-fi dramatu přijdou na své. Příběh se zaměří na skupinu obyčejných lidí z jižního Londýna, u kterých se nečekaně projeví superschopnosti, přičemž je kromě toho nic jiného nespojuje. Zatímco se budou snažit vyrovnat se se zásadní změnou ve svém životě, jeden z nich se je bude snažit dát dohromady. Michael, který se během cestování do budoucnosti dozví, že jeho milovaná brzy zemře. Aby tomu zabránil, potřebuje pomoc ostatních. Nevšední skupina si musí počínat chytře, protože jsou jí na stopě mocní agenti.

Více čtěte zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer, What‘s on Netflix, Ready Steady Cut

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.