Románek mezi Nicole Kidman a Zacem Efronem. Herec přiznává, že měl ze spolupráce s oscarovou herečkou zase trému 

Michaela Pašková
Foto: Tina Rowden/Netflix

Představte si, že by si vaše matka začala s vaším bývalým šéfem, kterého nemůžete ani za mák vystát. Právě takovéto nepředstavitelné zkušenosti bude čelit Joey King v nové romantické komedii Rodinná aféra (A Family Affair), ve které v sobě naleznou zalíbení Nicole Kidman a Zac Efron. Po několika odkladech Netflix konečně potvrdil datum uvedení očekávané novinky.

V roce 2022 režisér Richard LaGravenes v Atlantě natáčel romantickou komedii Rodinná aféra, jejíž uvedení bylo naplánováno na nadcházející rok. Bohužel si tehdy snímek stejně jako další čtyři filmy, mezi kterými byla například i Mladá dáma, vytáhl Černého Petra, jehož následkem byla jeho premiéra odložena. Začátkem letošního roku to vypadalo, že se romantická komedie jako poslední z odložených filmů dočká svého uvedení v listopadu. Do hry však opět zasáhl Netflix, který sice premiéru opět posunul, ale k radosti diváků už na červen.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: KVĚTNOVÉ HITY NA NETFLIXU: LÁKÁ NA EMOCIONÁLNĚ STRHUJÍCÍ DRAMA, ROBOTICKÉ SCI-FI S JENNIFER LOPEZ I 3. ŘADU BRIDGERTONOVÝCH

Romantická komedie Rodinná aféra bude pojednávat o mladé ženě, která bývala asistentkou Chrise Colea, náročného a zženštilého narcisty, jenž měl to štěstí, že se stal filmovou hvězdou. Protože se na ní práce pro tohohle šíleného blázna začala negativně projevovat, rozhodla se dále netrpět a podala výpověď. Nečekala však, že se playboye ve svém životě jen tak nezbaví, protože v něm její ovdovělá matka nejenom nalezla zalíbení, ale rovnou si s ním začala románek.

Jak už bylo zmíněno, hlavní postavy v novince ztvární Nicole Kidman, Zac Efron a Joey King. Pro Kidman a Efrona to dokonce nebude poprvé, co spolu budou mít milostné pletky. V roce 2012 vedle sebe zářili v thrilleru Reportér, v němž došlo i na peprné scény. Ačkoli snímek dosahuje na Kinoboxu průměrného hodnocení 57 %, mnoho diváků si ho nenechalo ujít. Zatímco Efronovy herecké dovednosti jsou v žánru romantických komedií již dlouho uznávané, Kidman se podařilo proměnit jednu z pěti oscarových nominací. Její oscarový snímek Hodiny, který se na Kinoboxu těší 79 %, Netflix uvede už 15. května.

PSALI JSME TAKÉ: KVÍZ: POZNÁTE NEJPOPULÁRNĚJŠÍ ROMANTICKÉ FILMY JEN PODLE FOTKY?

Zac Efron magazínu PEOPLE prozradil, že z práce s Kidman býval kdysi nervózní, přičemž podobnou trému zažíval i během natáčení Rodinné aféry. „Měl jsem trochu obavy, ale znovushledání s Nicole je vždy tak skvělé. Stejně jako je talentovanou herečkou, je milá a starostlivá. Je úžasné s ní trávit čas.”

Hherečka dodala, že se ani jeden z nich nebál případného ztrapnění, protože se prostě oba bavili a zjišťovali, co funguje. Jejich chemii si pochvaloval i samotný režisér Richard LaGravenes. Zmínil, že jiskření mezi nimi bylo vyslyšenou modlitbou, ve kterou doufáte, ale nemůžete ji naplánovat.

„Navíc se mi líbí obrácení rolí matky a dcery, kdy se dcera stává nesouhlasícím, odsuzujícím a podezíravým rodičem. Matka se jí zase plíží za zády a prožívá milostný románek, díky kterému má pocit, že opět žije,” doplnil.

Romantická komedie Rodinná aféra vstoupí na Netflix 28. června.


Zdroje: Tudum, Digital Spy, ScreenRant, PEOPLE, Kinobox

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.