Emocionálně strhující drama Muž na vrcholu míří na Netflix. Může z něj být velký hit

Foto: Daniel Delgaro Jr./Netflix © 2024

Na Netflix 2. května dorazí emocionálně strhující dramatický seriál Davida E. Kelleyho Muž na vrcholu (A Man in Full), který je adaptací satirického bestselleru zesnulého Toma Wolfa. V hlavní roli se objeví Jeffe Daniels.

Netflix v květnu nabídne emocionálně strhující dramatický seriál Davida E. Kelleyho Muž na vrcholu. Alespoň přesně tak ho popisuje na svém webu Tudum, kde o jeho uvedení informoval. Představuje ho jako kombinaci hitů Sedmilhářky, Anatomie skandálu a Advokát. Už jen to samo o sobě tedy napovídá, že by mohlo jít o potencionální hit.

TAKÉ JSME PSALI: STRHUJÍCÍ, DRSNÉ, SMUTNÉ A ZÁROVEŇ EXCELENTNÍ, NEŠETŘÍ DIVÁCI CHVÁLOU NA AKUTNĚ NEJSLEDOVANĚJŠÍ SERIÁL NETFLIXU

Muž na vrcholu
Foto: Netflix

V hlavní roli limitované série, která je natočená podle satirického bestselleru The New York Times zesnulého Toma Wolfa, se objeví Jeffe Daniels. Další role pak ztvární například Tom Pelphrey, Lucy Liu a Diane Lane.

Kniha vypráví o realitním magnátovi Charlie Crokerovi (Daniels) z Atlanty, který čelí náhlému bankrotu. V tu chvíli se začnou střetávat politické a obchodní zájmy a on bude muset bránit své impérium před těmi, kteří se pokoušejí vydělat na jeho pádu.

Davida E. Kelley je showrunnerem, scenáristou a výkonným producentem seriálu. Výkonnou producentkou a režisérkou tří epizod v rámci smlouvy s Netflixem prostřednictvím Royal Ties Productions je Reginy King, zatímco Tommy Schlamme je výkonným producentem a režisérem dalších tří epizod.

Netflix k šestidílné mini sérii také odhalil trailer, který naznačuje, že bude adaptace velmi věrná knize. Z části jde o satiru, z části o projev týkající se stavu národa, který má ukázat moderní Ameriku v tom nejlepším i nejhorším. Kniha je chvílemi poměrně vtipná, i když svým způsobem nabízí celkem šibeniční humor. Ovšem pokud se seriál povede v podobném měřítku, může sklidit poměrně dost úspěchu.

ČTĚTE TAKÉ: NEJAMBICIÓZNĚJŠÍ SERIÁL ROKU MÁ KONEČNĚ PRVNÍ UPOUTÁVKU. NA NETFLIX MÍŘÍ PŘÍBĚH SLAVNÉHO ROMÁNU STO ROKŮ SAMOTY

Muž na vrcholu
Foto: Mark Hill/Netflix © 2024

Zdroje: Netflix, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.