Po Olihni přichází další korejský krvák, ve kterém půjde o přežití. Tentokrát svět zachvátí nebezpečný virus

Elisabeth Francová
Foto: Yang Hae-sung/Netflix

Vypadá to jako další obyčejný den ve škole. Studenti jihokorejské střední školy Hyosan netuší, že právě dnes a tady vypukne nezastavitelná zombie apokalypsa.

Po obrovském úspěchu seriálu Hra na oliheň (Squid game) tu máme další napínavý korejský seriál, ve kterém jde o přežití. Seriál je založen na úspěšném webovém komiksu Now At Our School od Joo Dong-geun. Tvůrci All of Us Are Dead nejsou žádnými nováčky, mají za sebou již několik dramatických počinů, jako Beethoven Virus či Intimate Strangers.

„Virus… instinkt přežití překoná inteligenci. Lidstvo nikdy neporazilo virus,” vysvětluje učitel biologie Lee Byung-chan (Kim Byung-chul). O něco později studentku Hyeon-ju (Jung Yi-seo) kousne laboratorní myš infikovaná neznámým virem a tím se spustí vlna událostí. Hyeon se stane první zombie a smrtící infekce se začne rychle šířit nejen po škole, ale i do světa.

Podle několikamilionové sledovanosti traileru to vypadá na další korejský hit, který byste si neměli nechat ujít! Na Netflixu si můžete vychutnat 12 epizod a to od 28. ledna.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.