Při 5 milionech zhlédnutí zemřu: Thriller Clickbait vás udrží v napětí až do samotného konce

Foto: Netflix

Australsko-americký krimi thriller Clickbait vás chytne a nepustí až do konce, kdy se konečně dozvíte, co se skutečně stalo a kdo je vrah. Osm napínavých epizod, pojmenovaných podle jednotlivých postav, kterým se věnují, uteče, že ani nebudete vědět jak. Na ČSFD má aktuálně hodnocení 74 %.

Mezi nejsledovanější seriály na Netflixu se v současné době dostal thriller Clickbait, který je na streamovací platformě dostupný od 25. srpna. Příběh vypráví o muži jménem Nicka Brewera, který je milujícím manželem a otcem dvou dospívajících synů. Jednoho dne zmizí a na internetu se následně objeví ve videu, kde drží cedule s nápisy. Jedna z nich praví: „Při 5 milionech zhlédnutí zemřu.“

Foto: Netflix

Ve videu se také objeví informace o tom, že by měl Nick údajně týrat ženy a jednu dokonce zabít. Policie a Nickova rodina se mezitím snaží zjistit, kdo ho unesl, a snaží se ho najít. Mezitím se zde objevují další postavy a odkrývají nepříjemná tajemství, o kterých nikdo neměl ani tušení.

Ačkoliv budete během seriálu podezřívat mnoho osob, nakonec budete hodně překvapeni, kdo za vším stojí a co se skutečně dělo, zatímco miliony internetových uživatelů postupně sledovaly video. Seriál také poukazuje na nebezpečí sociálních sítí a internetových seznamek. Nikdy totiž nevíte, kdo je opravdu na druhém konci.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.