7 novinek týdne na Netflixu: Velkolepá sci-fi podívaná o blížícím se nebezpečí z vesmíru nebo seriál o skutečných zločinech

Michaela Pašková
Foto: Netflix

S Netflixem se člověk nikdy nenudí. Tento týden si pro nás streamovací gigant připravil několik druhých řad a očekávanou sci-fi podívanou od tvůrců hitu Hry o trůny. Pohodlně se usaďte a vyberte si z přehledu novinku, jejímž sledováním strávíte volné chvíle.

Physical: Sto statečných (2. řada)

V loňském roce vstoupil na Netflix jihokorejský soutěžní pořad, ve kterém sto soutěžících různých věkových kategorií, genderu a fyzičky prostřednictvím plnění náročných úkolů usilovalo o získání titulu “dokonalé postavy”. První řada, která byla inspirovaná starověkým Řeckem, uchvátila diváky natolik, že se její jednotlivé úkoly staly okamžitě virálními, díky čemuž se pořad probojoval do TOP 10 v celkem 82 zemích. Ve druhé čekají soutěžící, mezi kterými jsou profesionální sportovci, obyčejní lidé anebo třeba celebrity, náročnější úkoly v aréně, která je inspirována podsvětím.

Psali jsme zde.

Královny navždy (2. řada)

Reality show, ve které královny mexického showbyznysu čelí novým výzvám, se vrátila s druhou řadou. Po triumfu s písní No me importa se ovšem v pokračování nedočkáme původní sestavy, jelikož se rozhodly vrátit pouze Lorena a Lucía. Aby královny nadále mohly pokračovat, stojí před nimi nelehký úkol v podobě nalezení nových členek. Podaří se jim to anebo opět budou vzduchem létat paruky?

Vraždy: New York

V nové dokumentární sérii, která se okamžitě po svém uvedení probojovala na přední příčky TOP 10 nejsledovanějších pořadů, se detektivové a státní zástupci rozpovídají o známých případech vražd. O tvorbu pětidílného dokumentu, který může nejednomu divákovi zvednout žaludek, se postaral zkušený Dick Wolf, který je podepsán pod mnoha seriálovými hity. Tvůrce úspěšného seriálu Zákon a pořádek s Netflixem podepsal smlouvu na natočení dvou dokumentárních seriálů o vrazích.

Psali jsme zde.

Problém tří těles

Očekávaná velkolepá sci-fi podívaná tvůrců Hry o trůny, která byla natočena podle prvního dílu trilogie slavného čínského spisovatele science fiction, si pohrává s myšlenkou, že ve vesmíru nejsme sami. A když už se někdo rozhodne vysílat do vesmíru signály, neměl by počítat zrovna s nejmilejší odezvou. Osudové rozhodnutí mladé ženy v 60. letech 20. století zapříčinilo ohrožení budoucnosti lidstva.

Psali jsme zde.

ČTĚTE TAKÉ: RECENZE: AMBICIÓZNÍ PROBLÉM TŘÍ TĚLES MŮŽE BÝT NOVÝM TAHOUNEM NETFLIXU. I PŘES POMALÝ ROZJEZD JDE O VELMI PODAŘENÉ SCI-FI DÍLO

Realitní esa z Beverly Hills (2. řada)

Kdo říká, že podnikání není osobní, zjevně nepoznal Mauricia Umanského, který se svými dcerami vybudoval miliardové realitní impérium The Agency. Ovládnout trh s luxusním bydlením v 90210 není vůbec snadné, takže se v pokračování reality show můžeme kromě prodeje neuvěřitelně krásných nemovitostí těšit i na mnoho zajímavých chvil.

Shirley Chisholmová: Kandidátka na prezidentku USA

Životopisné drama mapuje průkopnické prezidenské kampaně Shirley Chisholm, která byla první černoškou, která se po volbách podařilo dostat do amerického Kongresu, kde vydržela dlouhých sedm volebních období. V lednu 1972 jako první demokratka, která získala stranickou nominaci, oznámila kandidaturu na prezidentku USA. Ačkoli v té době čelila rasistickým výhružkám, skončila během stranických primárek na čtvrtém místě ze třinácti kandidátů.

Psali jsme zde.

Casangrovi ve filmu

Animovaná novinka stanice Nickelodeon navazuje na sedmdesátidílný seriál Casangrovi, který se vysílal v letech 2019 až 2022. Příběh filmu se zaměřuje na nezávislou a dobrodružnou Ronnie Anne, která slaví své dvanácté narozeniny na dovolené v Mexiku. Bohužel se jí podaří osvobodit mýtickou bohyni, která byla uvězněna v hoře, takže se s poklidnými oslavami může rozloučit.


Zdroje: Netflix, Netflixer, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.