Nejlepší soutěžní show Netflixu natáčí druhou řadu v hornickém dole a hledá další dokonalé tělo

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

Reality show Physical: Sto statečných (Physical: 100) obletěla svět a nyní se vrací, a to ještě větší a náročnější! V této reálné hře na oliheň budou tvůrci opět hledat člověka s ideální fyzičkou. Stovka nejvysportovanějších jedinců se proto připravila na nové výzvy.

Rambo by neprošel aneb korejský pořad Physical: Sto statečných se vrací, a to ještě s extrémnějšími podmínkami pro soutěžící. V sázce je více, aréna je rozsáhlejší a účastníci mají větší svaly. Jako minule i nyní stovka odvážných jednotlivců různých věkových kategorií, genderu, národnosti či fyzičky se utká v několika klasických i bizarních soutěžích, aby se našel ten, kdo má „dokonalou postavu“.

Poprvé v korejské historii vyhrál pořad první místo v globální kategorii TOP 10 Netflixu jako zahraniční reality show a pokořil rekord, když se dostal na seznam TOP 10 v 82 zemích a zaznamenal skoro 200 milionů hodin času sledování po dobu šesti týdnů.

ČTĚTE TAKÉ: TOP 5 DOKUMENTŮ O SPORTOVNÍCH SUPERHVĚZDÁCH. MCGREGORŮV VZESTUP Z MALÉHO BYTU ČI DIVOKÁ POSLEDNÍ SEZÓNA MICHAELA JORDANA

„První řada byla inspirována starověkým Řeckem a druhá řada bude stylizována do podsvětí, zejména do podzemních dolů. Všichni účastníci mají ve svých oborech nejlepší pozici, ale v podsvětí musí zahodit tituly a bojovat na vlastní pěst a holýma rukama. Rozvinou se intenzivnější a děsivější výpravy než v první sérii. Bylo by hezké, kdybyste se těšili na náročnější úkoly a ještě větší zvraty, které jsme rok tvrdě připravovali,“ dodal producent pořadu.

I když se úplný seznam sta vyzyvatelů teprve dozvíme, už nyní víme o několika zajímavých soutěžících, kteří jsou připraveni se utkat. Ve stovce se představí renomovaní sportovci jako Kim Donghyun, první korejský UFC bojovník s nejvyšším počtem výher v Koreji, Lee Wonhee, zlatý medailista v judu, a Anthony Jung, zlatý medailista ve wrestlingu. Dále se představí i diplomati FBI, herci, zpěváci, policisté a příslušníci armády.

Člověka s tělem jako vytesaným do kamene začne druhá sezóna opět hledat už 19. března.

Zdroje: Netflix, Netflixer, Asia Today

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.