Dárek k 1. máji: Netflix si pro diváky připravil nejoblíbenější české romantické komedie

Foto: Falcon

Netflix přeje zamilovaným. Od dnešního dne, 29. dubna, mají diváci k dispozici výběr nejoblíbenějších a nejsledovanějších českých romantických komedií pod názvem První máj. Speciální kolekce bude v nabídce po dobu dvou týdnů.

Zábavní služba Netflix zařadila do své stávající kolekce romantických filmů a seriálů novou a časově omezenou nabídku českých romantických komedií. V kategorii První máj tak mohou výlučně čeští předplatitelé vybírat z nejoblíbenějších a nejsledovanějších českých zamilovaných titulů.

Speciální stránku na oslavu tradičního svátku zamilovaných (1. května) spustil Netflix v pátek 29. dubna a k dispozici bude dva týdny.

Kolekci mohou předplatitelé vyhledat pomocí jedinečných URL adres netflix.com/prvnimaj a netflix.com/Prvnímáj. Nabídka První máj je také po omezenou dobu na domovské stránce aplikace.

První máj – české romantické komedie

Byl pozdní večer, první máj… a my si po polibku pod rozkvetlou třešní pustili jednu z českých romantických komedií. Bude z čeho vybírat ?

Posted by Netflix on Thursday, April 28, 2022

Ve stávající nabídce zamilovaných filmů a seriálů je na výběr například z kategorií Láska za starých časů, Smyslná romantika, Láska v jakémkoli jazyce a spousty dalších. Na romantiku Netflix láká třeba populárním seriálem Bridgertonovi nebo oblíbeným filmem Padesát odstínů šedi.

Dočasná část kolekce s názvem První máj obsahuje klasické i novější tituly z české tvorby. Ve výběru nechybí kultovní trháky Slunce, seno a pár facek, S tebou mě baví svět nebo novější filmy jako jsou Bábovky, Ženy v pokušení, Muži v naději nebo třeba Ženy v běhu.

Tipy, na filmovou romantiku už máte. Tak co třeba svou milovanou polovičku překvapit filmovým maratonem na den zamilovaných? Namixujte si svůj výběr romantiky dle své chuti.

Foto: Liam Daniel/Netflix

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.