Tvůrce romantického seriálu Virgin River chystá velké překvapení. Promluvil také o ději 6. řady a vyjádřil se k možnému konci

Eva Lenská
Foto: Netflix

Fanoušci romantického seriálu Virgin River se můžou radovat. Kromě 6. řady, která se už produkuje, dostanou od tvůrce a scenáristy Patricka Seana Smitha velké překvapení. Oblíbená série bude mít svůj prequel spin-off, který se zaměří na minulost Sarah a Everetta.

Pro příznivce romantické série Virgin River, která má na Kinoboxu krásné hodnocení 74 %, máme hned dvě dobré zprávy. Ve Vancouveru se konečně začala natáčet velmi očekávaná 6. řada a tvůrce Patrick Sean Smith navíc připravuje prequel spin-off.

Na konci 5. řády vyšlo konečně najevo, kdo je Melin (Alexandra Breckenridge) biologický otec. Právě proto všechny zajímá minulost a příběh lásky její matky Sarah a Everetta (John Allen Nelson), který oním otcem je. Takové téma nelze promarnit, tudíž se chystá zmíněný prequel. To ale není vše.

ČTĚTE TAKÉ: JIHOKOREJSKÉ NOVINKY NA NETFLIXU: BLÁZNIVÁ KOMEDIE O STROJI MĚNÍCÍM LIDI NA KUŘECÍ KROKETY A ROMANCE O MANŽELSKÉ KRIZI

Foto: Netflix

Momentálně se hledají vhodní herci, kteří ztvární mladou Sarah a Everetta. Dvojice se však neobjeví jen v prequelu, ale dostane své místo také v 6. řadě, ve které bude několik flashbacků do minulosti. „V 6. řadě budeme více zkoumat, kdo je Everett Reid, jaká je jeho minulost, jaké bylo jeho spojení s Virgin River, když potkal Melinu matku, a pak také jaké je dnes,” uvedl v rozhovoru pro Deadline Smith.

Potvrdil také, že seriál v nadcházející sérii nepředstaví žádné další nevlastní sourozence. „Už jen proto, že v Melině životě došlo k takové velké věci, nevím, jestli se v dohledné době dostaneme k nevlastním sourozencům. Připadá mi, že už jsme si ukousli dost velké sousto, nepotřebujeme víc,” vysvětlil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: ROZPADLO SE JÍ MANŽELSTVÍ A STALA SE TERČEM VEŘEJNÉHO ZÁJMU. GABRIELA SOUKALOVÁ VE SVÉM DOKUMENTU ZODPOVÍ VŠECHNY PALČIVÉ OTÁZKY

Máte-li strach, že bude 6. řada poslední, nemusíte se bát. Smith řekl, že nemají v plánu nic uzavírat. „Myslím, že dokud budou naše postavy žít, vždycky bude co vyprávět, a to je pro každého tvůrce seriálu neuvěřitelná příležitost,” dodal.

Zdroje: Deadline, Hello!, Kinobox

Hodnocení na Kinoboxu: 74 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.