Jihokorejské novinky na Netflixu: Bláznivá komedie o stroji měnícím lidi na kuřecí krokety a romance o manželské krizi

Eva Lenská
Foto: Garage Lab/Netflix

Na Netflix opět míří dva nové jihokorejské seriály. První s názvem Kuřecí kroketa (Chicken Nugget) slibuje intriky, spoustu humoru a originální zápletku. S druhým, jenž se jmenuje Královna slz (Queen of Tears), se naopak diváci vydají do světa romantiky a budou s hrdiny zachraňovat manželství.

Kuřecí kroketa (Chicken Nugget)

Choi Sun Man (Ryu Seung Ryong) vede malou firmu. Go Baek Joong (Ahn Jae Hong), který v podniku pracuje jako stážista, se zakouká do Choi Sun Manovy okouzlující dcery Choi Min Ah (Kim You Jung). Jednoho dne je do jejich firmy doručen podivný stroj. Choi Sun Man a Go Baek Joong se domnívají, že slouží ke zmírnění únavy. Zrovna takový jim totiž slíbil jeden doktor.

ČTĚTE TAKÉ: JAKO PRVNÍ AFROAMERIČANKA BOJOVALA O PREZIDENTSKÉ KŘESLO A STALA SE VZOREM MNOHA DÍVEK. NA NETFLIX MÍŘÍ FILM O SHIRLEY CHISHOLM

Foto: Netflix

Půvabná Min Ah mezitím navštíví kancelář svého otce, aby mu předala pikantní smažené kuřecí krokety. Když uvidí záhadný přístroj, rozhodne se ho vyzkoušet, aby se zbavila únavy. Vstoupí dovnitř, ale pak se stane něco neuvěřitelného a dívka se promění v kuřecí kroketu. Choi Sun Man a Go Baek Joong se ji pak snaží přivést zpět do lidské podoby, což vyvolá spoustu bláznivých i úsměvných situací.

Desetidílný seriál Kuřecí kroketa bude mít na Netflixu premiéru 15. března.

Královna slz (Queen of Tears)

Nyní je čas na romantiku a manželskou krizi. Charismatický Baek Hyun Woo (Kim Soo Hyun) je ředitelem konglomerátu Queens Group. Ačkoli se narodil v zapadlé vesničce Yongdu-ri, dosáhl velkého úspěchu a stal se pýchou celé vsi. Kromě toho má přezdívku Princ supermarketů.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: V KOUZELNÉM IRSKU SI PŘEJE MUŽE SVÝCH SNŮ, NAKONEC DOSTANE ROVNOU DVA: NA NETFLIX MÍŘÍ NOVÁ ROMANTICKÁ KOMEDIE S LINDSAY LOHAN

Foto: Netflix

Která kráska je ale jeho vyvolenou? Hyun Woo se oženil s půvabnou, ale pyšnou Hong Hae In (Kim Ji Won). Ta pochází z rodiny, jež vlastní a provozuje Queens Group. V obchodním domě Queens je známá jako arogantní královna a přezdívá se jí také Královna obchoďáků. Jejich manželství však není zalité sluncem. Naopak. Vedou mezi sebou válku a uvažují o rozvodu. Podaří se jim odvrátit krizi a znovu k sobě zahořet láskou?

Šestnáctidílný seriál Královna slz bude na Netflixu ke zhlédnutí postupně po dílech od 9. března.

Zdroje: What’s on Netflix, Netflix, Asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.