Tenkrát poprvé se vrací s druhou sérií. Čeká nás milostný trojúhelník i věčná rivalita

Petr Stoško
Foto: Netflix / ISABELLA B. VOSMIKOVA/NETFLIX

Už je tomu více než rok, co se na Netflix dostal seriál Tenkrát poprvé, kde jsme mohli sledovat rozverný středoškolský život mladé Američanky indického původu Devi Vishwakumar. Netflix vydal nejnovější trailer na druhou sezónu a my se společně podíváme, co nám ukázal o nejnovější sérii. Článek obsahuje drobné spoilery.

Než se podíváme co nám tvůrci poodhalili v nejnovější upoutávce, tak si trochu zrekapitulujme, o čem je první řada. Devi je platonicky zamilovaná do spolužáka Paxtona, který se těší na škole velké popularitě. Chce svůj život změnit, tak mu nabídne, že se s ním vyspí, což se Paxtonovi zdá fajn. Jen způsob jakým se Devi snaží celou sérii Paxtonovi zalíbit, je dost zvláštní.

Jejím věčným školním rivalem je zbohatlík Ben, který v soukromí trpí samotou, ale svou inteligencí se dokáže Devi vyrovnat jako málokdo. Tím si u ní získává tichý respekt. Psychickou podporou Devi jsou její nejlepší kamarádky Fabiola a Eleonor, které mají svých starostí taky dost.

A nakonec je tu Devi rodina, která si zakládá na svém indickém původu a tradicích, které mladé dívce nejsou zrovna po chuti. V rámci rodinných vztahů se však snaží všem povinnostem vyhovět. Během první řady se city Devi prohloubí i k Benovi. Stojí tak na křižovatce, kde si bude muset jednoho vybrat.

Dle traileru příběh naváže na konec první série. Devi se očividně nedokáže rozhodnout, kterého kluka si vybrat, takže žádá kamarádky o rady. Ty jí poradí, ať chodí s oběma, což se Devi docela zamlouvá. Jestli to tak vážně bude, anebo jde jen o chytrý producentský střih v upoutávce, se brzy dozvíme.

Dále nám bylo naznačeno, že do školy přichází nová indická dívka, která je podle všeho ve všech směrech lepší než Devi. To jí bude samozřejmě značně vadit.

Dále jsme mohli vidět neustále napjatý vztah Devi s matkou a soupeření Paxtona s Benem o Deviinu přízeň. Také konfliktů a vypjatých emocí nás čeká docela dost.

Každopádně nám Netflix naservíruje velmi zajímavou druhou řadu, která bude k vidění už od 15. července se všemi herci z původní série. Těšit se můžeme na Devi v podání Maitreyi Ramakrishnan, ale také na Jarena Lewisona, Poornu Jagannathan, Ramonu Young, Lee Rodriguez a Darrena Barneta.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.