6 novinek, které si můžete o víkendu pustit na Netflixu: Nejočekávanější fantasy seriál roku, oblíbená romantika nebo napínavý thriller

Foto: Robert Falconer/Netflix © 2023

Týden uplynul jako voda a zase je tady víkend. Už přemýšlíte, co si během něj pustíte na Netflixu? Máme pro vás pár tipů na novinky, které během tohoto týdne vyšly. Na své si přijdou milovníci romantiky, ale také dramatu a napínavých thrillerů. Pokud jste milovníky fantasy, potěší vás vzrušující svět Avatara a fanoušci F už se konečně dočkali další řady oblíbené série Touha po vítězství.

Láska přes okno 3: Z očí do očí

Těžko bychom nalezli měsíc, který je pro závěrečný díl trilogie Láska přes okno vhodnější. Přestože Ares a Raquel šli po letních událostech od sebe, nedokážou jeden na druhého přestat myslet. Když se v zimě znovu setkají v Barceloně, city, které k sobě navzájem chovají, je začnou přemáhat. V cestě jim však stojí mnohá špatná rozhodnutí a rodiny, které si jejich vztah nepřejí.

Více jsme psali zde.

F1: Touha po vítězství

Nejnovější řada úspěšné série, která sehrála klíčovou roli v expanzi F1 do USA, ukáže divákům ty nejlepší okamžiky sezóny 2023, kterým bude samozřejmě dominovat další drtivá dominance Maxe Verstappena a Red Bullu RB19. Ale to nebude to jediné… V ohlédnutí za sezónou 2023 uvidíme zřejmě naposledy Guenthera Steinera, šéfa Haasu, který se stal hvězdou celé série Drive to Survive. Steiner však tým opouští a v paddocku ho v roce 2024 vzhledem k okolnostem zřejmě nepotkáme vůbec. Chybět nebudou samozřejmě ani další z nejvypjatějších situací na trati i mimo ni. Těšit se můžete i na nový sestřih Valtteriho Bottase… a to není zdaleka vše!

Více jsme psali zde.

Mea Culpa

Dramatický thriller režiséra Tylera Perryho nás zavede do světa spalující touhy, kde se přitažlivost pojí s obrovským nebezpečím. Advokátce přistane na stole případ umělce, který je obviněn z vraždy své přítelkyně. Zatímco se snaží zjistit vinu či nevinu svého neuvěřitelně svůdného klienta, vychází najevo, že je každý něčím vinen.

Více jsme psali zde.

Avatar: Legenda o Aangovi

Hraná adaptace oblíbeného anime zachytí dobrodružné počínání Aanga, chlapce z národa Vzdušných nomádů, jenž je zároveň převtěleným Avatarem předurčeným k ovládnutí všech čtyř živlů. Jelikož seriál bude zpracovávat první řadu animované předlohy, která si vysloužila pojmenování Kniha první: Voda, osm dílů seriálu se zaměří na Aangovu cestu s Katarou a Sokkou do Severního vodního kmene. Kromě toho, že se Aang s pomocí přátel bude pokoušet ovládnout vodu, bude prchat před Princem Zukou snažícím si prostřednictvím jeho zajetí získat v Národu ohně zpátky svou čest.

Více jsme psali zde.

Můžu ti říct tajemství?

Dvoudílný dokument Můžu ti říct tajemství? vypráví příběh několika žen, na které se zaměřil sériový stalker Matthew Hardy, který byl začátkem roku 2022 odsouzen k nejdelšímu trestu odnětí svobody v britské historii za online obtěžování. Seriál představuje zkušenosti žen, které mu čelily, náhled do policejního vyšetřování a to, jak byl Hardy nakonec postaven před soud.

Více jsme psali zde.

30. ročník Screen Actors Guild Awards

V neděli 25. února si můžete v přímém přenose na Netflixu pustit předávání filmových cen Screen Actors Guild zkráceně SAG. Ceny Sdružení filmových a televizních herců, každoročně oslavují vynikající filmové a televizní výkony za uplynulý rok. Ceny, o nichž hlasuje velká a různorodá porota, čítající přes 122 tisíc znalců, mají největší hlasovací orgán v kategorii udílení cen. Dvouhodinová událost začne večer 24. února v Los Angeles (u nás bohužel v ranních hodinách, přesněji ve 2 hodiny následujícího dne) a bude vůbec poprvé možné se na ceremoniál dívat živě přes Netflix.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.