Chcete být u předávání filmových cen? S Netflixem můžete. V přímém přenose bude vysílat letošní SAG Awards

Eva Pospíchalová
Foto: Netflix

„Od herců pro herce!“ Očekávané udílení Screen Actors Guild Awards se bude konat již za dva týdny a vy můžete být u toho z pohodlí vašeho domova. Živý přenos z centra dění mezi těmi nejpopulárnějšími a nejtalentovanějšími celebritami se blíží.

Třicáté udílení cen těm nejlepším hercům je nám divákům nyní ještě dostupnější! Dvouhodinová událost Screen Actors Guild Awards (SAG Awards) začne večer 24. února v Los Angeles (u nás bohužel v ranních hodinách, přesněji ve 2 hodiny následujícího dne) a bude vůbec poprvé možné se na ceremoniál dívat živě přes Netflix.

SAG Awards, česky Ceny Sdružení filmových a televizních herců, každoročně oslavují vynikající filmové a televizní výkony za uplynulý rok. Ceny, o nichž hlasuje velká a různorodá porota, čítající přes 122 tisíc znalců, mají největší hlasovací orgán v kategorii udílení cen.

„Jsme nadšeni, že se můžeme pustit do tohoto vzrušujícího nového partnerství s Netflixem, a těšíme se, že rozšíříme celosvětové publikum našeho pořadu. Jako jediný televizní program oceňující výhradně výkony herců, jejichž práce je obdivována miliony fanoušků, jsou ceny SAG Awards jedinečnou a hýčkanou součástí zábavního vesmíru,” říká výkonný ředitel SAG-AFTRA, Duncan Crabtree-Ireland.

Vedoucí Netflixu Global TV, Bela Bajaria, dodala: „Ceny SAG jsou milovány kreativní komunitou i diváky a nyní bude moci talentované herce oslavovat ještě více fanoušků po celém světě. Začínáme zkoušet živé vysílání na Netflixu a těšíme se na partnerství se SAG-AFTRA s cílem povýšit a povznést tento speciální ceremoniál na globální událost nyní i v následujících letech.“

ČTĚTE TAKÉ: ŠANCE NA OSCARA JE ČESKU BLÍŽ, NEŽ SI MYSLÍTE, ANEB JAK SE ČESKÁ HEREČKA STALA MANŽELKOU HVĚZDY OPPENHEIMERA

Svaz SAG-AFTRA je tvůrcem a zakládajícím producentem udílení blížících se cen. Skládá se z přibližně ze 160 tisíc profesionálů v oblasti zábavy a médií, včetně herců, kaskadérů, dabérů, zpěváků, hlasatelů, novinářů, tanečníků, DJů, zpravodajů, redaktorů, moderátorů, influencerů a dalších profesionálů v oboru. Prezidentkou celé organizace SAG-AFTRA je skvělá herečka Fran Drescher, kterou můžeme znát hlavně jako sympatickou hlavní protagonistku sitcomu Chůva k pohledání.

Za Netflix se o sošky budou ucházet například filmy Nyad a Maestro nebo seriály Ve při a Koruna. Celý seznam nominovaných počinů můžete najít přímo na stránkách blížící se akce.

Zdroje: Netflix, SAG Awards, Tudum

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.