Oblíbený romantický hit Netflixu bude mít strhující závěr. Láska přes okno dorazí ještě v únoru

Eva Lenská
Foto: Netflix

Již brzy se konečně dozvíme, jak to dopadlo s půvabnou Raquel a sexy Aresem. Zabojovali o svoji lásku? Na to nám odpoví závěrečný díl trilogie Láska přes okno (Through My Window), který míří na Netflix. Má podtitul Z očí do očí a bude plný romantiky, touhy a překážek.

Kdo viděl první i druhý film trilogie, jistě ví, na jaké hrdiny se má těšit, a jak jejich vztah pokračoval. Přesto si děj alespoň maličko připomeneme. Raquel (Clara Galle) a Ares (Julio Peña) se dali dohromady díky Wi-Fi a také díky hrdinčině umanutosti. Ač mezi nimi přeskočila jiskra, Ares dívku zpočátku odmítal. Přesto tu jiskru rozdmýchali v mocný plamen. O tom vypráví první díl Láska přes okno, jenž si na Kinoboxu vysloužil hodnocení 58 %.

Druhý díl Láska přes okno: Dálka sice za prvním trochu pokulhával, nicméně se v něm odehrály zásadní události, jejichž vysvětlení nám poskytne právě ten třetí. Ares studuje ve Švédsku a tak mají s Raquel vztah na dálku. Jeho snobská rodina o dívku nestojí. Jelikož ti dva chtějí být spolu, vyrazí v létě k moři. To se jim ale stane osudným. Musí se vypořádat se smrtí kamaráda Yoshiho a také se svody dráždivé Very a flirtem s Gregorym. Takový smutný konec si nutně žádá nějakou naději.

ČTĚTE TAKÉ: 3. ŘADA SERIÁLU BRIDGERTONOVI UŽ SE BLÍŽÍ. NETFLIX NA NI LÁKÁ NOVOU ROZTOMILOU UPOUTÁVKOU

Foto: Michael Oats/Netflix

O čem bude Láska přes okno: Z očí do očí

Potom, co se stalo v létě, už Ares a Raquel nevidí ve svém vztahu žádnou budoucnost a rozhodnou se, že půjdou od sebe. Když se však v zimě v Barceloně znovu setkají, láska a touha, kterou k sobě cítí, je nepopiratelná. Podaří se jim najít způsob, jak se k sobě vrátit? Vždyť budou muset překonat nespočet překážek.

Také třetí díl natočil režisér Marçal Forés. Na scénáři spolu s autorkou knihy Arianou Godoy pracoval scenárista Eduard Solà. Ve filmu si dále zahráli Eric Masip, Hugo Arbués, Natalia Azahara, Emilia Lazo, Andrea Chaparro, Iván Lapadula a Carla Tous.

Romantický snímek Láska přes okno: Z očí do očí (Through My Window: Looking at you) bude na Netflixu dostupný 23. února.

Zdroj: About Netflix, Kinobox, Netflix

Hodnocení na Kinoboxu: 58 %

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.