Kriminální thriller okořeněný dávkou lechtivých scén: Netflix představí příběh advokátky, která se zaplete s klientem obviněným z vraždy

Michaela Pašková
Foto: Bob Mahoney/Perry Well Films 2/Netflix

Filmový vesmír držitele Oscara Tylera Perryho se rozšiřuje. Jeho nejnovějším přírůstkem bude kriminální thriller Mea Culpa, v němž nebude nouze o pěkně žhavé scény. Hlavní hrdinka bude mít co dělat, aby jí spalující touha neovlivnila úsudek, což by jí mohlo zamezit ve vyšetřování vraždy.

Začátkem loňského roku Netflix oznámil podepsání smlouvy s americkým hercem, dramatikem a režisérem Tylerem Perrym, který pro něj začal psát, režírovat a produkovat celovečerní filmy. Zhlédnout jsme už mohli jeho tři snímky, mezi které patří Zkáza paní Grace, Madea se vrací a Jazzmanovo blues. Čtvrtým bude nadcházející kriminální thriller Mea Culpa, který okoření pořádná dávka erotiky. Na Six Triple Eight, jež vyjde v roce 2024, v současné době Perry stále pracuje.

Kriminální thriller Mea Culpa bude sledovat počínání advokátky Mea Harper, která se ujme zastupování svůdného umělce, s nímž naváže intimní vztah. „Tento nápad jsem dostal, protože mám rád všechny ty starší thrillery z 80. a 90. let,“ uvedl Perry pro Tudum. „Bavilo mě pomocí erotického thrilleru zkoumat to nejlepší a nejhorší z lidstva.“

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 7 NOVINEK, KTERÉ V ÚNORU DORAZÍ NA NETFLIX: VELKOLEPÉ FANTASY, KTERÉ SE MŮŽE STÁT OBROVSKÝM HITEM, NEBO SCI-FI NÁŘEZ S ROBOTY

Mea Culpa.
Foto: Bob Mahoney/Perry Well Films 2/ Netflix

Role advokátky se zhostila Kelly Rowland, která je zároveň producentkou snímku. Po jejím boku jako svůdný umělec zazáří Trevante Rhodes a dále se ve filmu objeví Sean Sagar, Nick Sagar a RonReaco Lee. Režisér prohlásil, že chemie mezi ústřední dvojicí byla elektrická, s čímž Rowland souhlasila. „Trevante je sen. Mám velké štěstí, že jsem s ním mohla spolupracovat před kamerou. Obdivuji jeho pracovní morálku. Když jsme se potkali, byla to prostě chemie,“ řekla.

PSALI JSME TAKÉ: EROTIKA A SCÉNY PLNÉ VÁŠNĚ: 5 SERIÁLŮ PLNÝCH SEXU, KTERÝMI VÁS NETFLIX POBAVÍ I NAŽHAVÍ

A o čem přesně Mea Culpa bude? Mea Harper je sebevědomou advokátkou zaměřující se na trestní právo. Nicméně v rodinném životě se jí nedaří, protože se svým manželem Kalem prochází manželskou, ale rovněž finanční krizí. Když jí na stole přistane případ svůdného umělce Zyaira Malloye, který je obviněn z vraždy své přítelkyně, neváhá a jeho zastupování se ujímá. Nejenom, že chce odhalit skutečnou pravdu, ale v jeho zastupování spatřuje příležitost, jak se stát partnerem ve firmě, čímž by udržela rodinu nad vodou.

Nečeká však, že jeho případ v rodině vyvolá spíše konflikt, zejména se švagrem, který je asistentem okresního prokurátora, takže stojí na opačné straně. Navíc je tady neodolatelná přitažlivost, kterou vůči umělci pociťuje. Jakmile se jí zmocní planoucí touha, nebezpečná situace je na světě.

Kriminální thriller Mea Culpa vstoupí na Netflix 23. února.


Zdroje: Tudum, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.