6 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Thriller, který budete s napětím sledovat až do konce, nebo akce plná nindžů

Michaela Pašková
Foto: Alisson Louback / Netflix

Ve valentýnském týdnu si pro nás Netflix nepřipravil pouze romantické komedie, ale dopřál nám rovněž závěr brazilského kriminálního seriálu, který zaujme především diváky hitu Podruhé mě neoklameš. Kromě toho nám umožní nahlédnout do fiktivního života rapperů, který bude samozřejmě řádně přitažený za vlasy, a počínání posledního nebezpečného klanu japonských nindžů.

Láska je slepá

Oblíbená seznamovací reality show se vrátila ne Netflix se svou šestou řadou, ve které budeme sledovat činnost nové skupiny nezadaných z Charlotte v Severní Karolíně. Jako obvykle jsou dámy a pánové připraveni projít metodami moderního randění a navázat vztahy. Jednotlivými díly nás bude opět provázet moderátorská dvojice Nick a Vanessa.

Psali jsme zde.

Dobrý den, Verônico

Tento týden nám Netflix dopřál poslední řadu brazilského kriminálního seriálu, jehož hlavní hvězdou je policejní úřednice Verônica. Třetí řada se převážně točí okolo nalezení odpovědi na otázku, kdo je Doúm. Verônica po něm pátrá v sirotčinci, kde Brandão, násilník z první řady, a Matias vyrůstali. V malém městečku se setkává s Jerônimem, milionářem a chovatelem koní, a jeho matkou Dianou, která o hrůzostrašné minulosti tohoto místa ví více, než tvrdí. Když mafie ohrozí Verôničinu rodinu, musí závodit s časem. Během nebezpečného pronásledování, z něhož možná nevyvázne živá, riskuje vše.

Psali jsme zde.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Seriál plný nerozlousknutelných záhad, kde budete s napětím hltat díl po díle. Na Netflix míří Eric s Bendictem Cumberbatchem

Hračky

Na ten nejméně pravděpodobný úlovek se chystá newyorská sportovní novinářka Mack, která se svým nejlepším kamarádem už léta hraje seznamovací hru. Jejím cílem je užít si známost na jednu noc a jak se říká, zaskórovat. Vše se však změní ve chvíli, kdy střetává Nicka, jehož ztvárnění se ujal představitel neodolatelného Lucifera, herec Tom Ellis. Mack se bude muset rychle rozhodnout, jestli před letitou hrou dá přednost lásce.

Rodina nindžů

V mnoha klíčových obdobích japonské historie existovali nindžové, kteří i po letech fascinují svět. Akční novinka odehrávající v současném Japonsku vypráví příběh rodiny Tawara, posledního klanu nindžů, který po zvláštní misi opustil své kořeny. Nebezpečná rodina musí nyní čelit největší krizi, jakou kdy Japonsko zažilo. Seriál bude rozhodně temný, plný dechberoucích soubojů a špionážní akce.

Psali jsme zde.

PSALI JSME TAKÉ: 13 seriálů Netflixu, které do dvou let skončí: Je mezi nimi jeden z jeho nejlépe hodnocených kousků, slavní Vikingové i Ty

Komediální chaos

Nový indonéský komediální seriál se točí okolo muže s pochybným štěstím, který se po vyhazovu z firmy ocitá v situaci, kdy musí žonglovat mezi útrapami svého milostného života a výzvami spojenými s vedením komediálního klubu. Dle tvůrkyň by měl seriál vynikat schopností propojit každodenní situace s břitkým humorem, zatímco bude zkoumat rozmary profesního i osobního života hlavního hrdiny.

The Vince Staples Show

Život superhvězdy není zdaleka obyčejný. Zvlášť když jste slavný rapper Vince Staples. V novém limitovaném komediálním seriálu, který vytvořil sám umělec, Staples s řadou hostujících hvězd předvede fiktivní svět rapperských každodenních dobrodružství. Očekávat můžeme vykreslení přehnané reality a sarkasmu nejvyšší úrovně v takovém podání, co nás vybídne ke smíchu a možná i soucítění.

Zdroje: Netflix, Netflixer, SortiraParis, Tudum, Collider

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.