Seriál plný bojových scén a napětí míří na Netflix. Japonsko je v krizi a rodina nindžů se vrací do akce jako za starých časů

Eva Lenská
Foto: Netflix

Neohrožení japonští nindžové byli mistry bojových umění a jejich konec je spojován s obdobím Edo. Co kdyby ale stále působili v moderní době a vydali se do akce jako za starých časů? Zajímá-li vás, jak by to vypadalo, nenechte si ujít nový seriál Rodina nindžů (House of Ninjas) od Netflixu. Bude temný, špionážní a plný napínavých soubojů.

Nindžové existovali v mnoha klíčových obdobích japonské historie, ale co kdyby stále tajně fungovali i nyní? Seriál zasazený do současného Japonska vypráví příběh rodiny Tawara, posledního klanu nindžů, který po jedné zvláštní misi opustil své kořeny. Nyní musí rodina čelit největší krizi, jakou Japonsko dosud zažilo. Krizi, která otřese celým národem.

Hlavní roli si v seriálu Rodina nindžů střihne Kento Kaku, který je také spoluvýkonným producentem. K tomuto seriálu přistupoval s velkou motivací a přiznal, že na něj doslova vsadil svůj život. Hraje Harua, druhého syna rodiny Tawara. Ačkoli je elitním nindžou s jedinečnými schopnostmi, jeho laskavost vedla ke katastrofě a velkému psychickému traumatu, kterému neustále čelí. Členy jeho rodiny ztvárnili Yosuke Eguchi, Tae Kimura, Kengo Kora, Aju Makita a Nobuko Miyamoto.

ČTĚTE TAKÉ: KDYŽ SE NEVINNÉ RANDĚNÍ PROMĚNÍ V NOČNÍ MŮRU. NOVÝ DOKUMENT NETFLIXU UKÁŽE PŘÍBĚH, PROTI KTERÉMU JE PODVODNÍK Z TINDERU SLABÝ ODVAR

Dále se můžeme těšit na odvážnou reportérku Karen Ito (Riho Yoshioka), která svět informovala o incidentu, do něhož byla zapletena rodina Tawara, a k němuž došlo před šesti lety. Nebudou chybět ani vládní úředník Jin Hamashima (Tomorowo Taguchi), jenž pracuje v utajení, aby zabránil národní krizi, a nový rekrut Masamitsu Oki využívající zmodernizované vybavení nindžů. Hvězdné obsazení doplňuje Tenta Banka, který hraje malého Rikua, třetího syna Tawarů a jediného člena rodiny, který neví, že jsou nindžové.

Režii si vzal na starost americký režisér Dave Boyle, jenž divákům slíbil přísně tajné špionážní akce a temné rodinné drama plné barvitých postaviček. O napětí, akční scény a pletichy rovněž nebude nouze.

Akční seriál Rodina nindžů bude mít na Netflixu premiéru 15. února.

Zdroje: About Netflix, Netflix, wikipedie

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.