Příběh, který nedostanete dlouho z hlavy: Nové drama Netflixu dojalo diváky k slzám a na ČSFD mu dávají 81 %

Foto: Teddy Cavendish/Netflix

Na Netflix 8. února dorazil romantický seriál Jeden den (One Day), který se okamžitě vyšplhal do čela tabulky TOP 10 nejsledovanějších seriálů na Netflixu a diváci si ho naprosto zamilovali. Dosahuje neuvěřitelně vysokého hodnocení. Ale pozor, připravte si kapesníčky!

Hrdinové nového britského romantického seriálu Jeden den, který je verzí dávno zapomenutého filmu s Anne Hathaway, čelí otázce, kterou si lidé kladou od nepaměti. Mohou být muži a ženy přátelé? Příběh se točí kolem Dextera a Emmy, kteří se přátelí už dvacet let, přičemž poprvé spolu promluvili v den své promoce. Od toho osudného dne se na den přesně každý rok setkávají, řeknou si veškeré novinky a druhý den ráno se vydají každý zase svou vlastní cestou.

TAKÉ JSME PSALI: OBLÍBENÝ ROMANTICKÝ HIT NETFLIXU BUDE MÍT STRHUJÍCÍ ZÁVĚR. LÁSKA PŘES OKNO DORAZÍ JEŠTĚ V ÚNORU

Romantický seriál vyšel teprve 8. února a okamžitě se na Netflixu vyšplhal na druhé místo TOP 10 aktuálně nejsledovanějších seriálů u nás i v zahraničí. Před ním je pak už jen hojně propagovaný hit od tvůrců Narcos o narko-královně Griseldě Blanco. Nejen, že si ale romantické drama vede dobře ve sledovanosti, má také velmi dobrou odezvu od diváků i filmových kritiků.

Na Rotten Tomatoes mu diváci nadělili pěkných 85 % a odborníci dokonce 91. Dobře si čtrnáctidílný seriál vede i v Česku. Na ČSFD má aktuálně pěkných 81 %. „Závěr to u mě vytáhl na nejvyšší hodnocení. Připravte si kapesníky. A připravte se taky na to, že Emmu a Dextera a jejich společnou cestu možná nedostanete dlouho z hlavy. A hlavně ze srdce,“ píše jedna z divaček. „Jsem zvyklá knihy, filmy a seriály prožívat spolu s postavami, ale takhle silně vskutku moc často ne. Kapesník je na ždímání,“ dodává další.

ČTĚTE TAKÉ: 10 OBLÍBENÝCH SERIÁLŮ NETFLIXU, KTERÉ LETOS NEDOSTANOU DALŠÍ ŘADU. JSOU MEZI NIMI I TY NEJSLEDOVANĚJŠÍ

Seriál Jeden den
Foto: Matt Towers/Netflix

O tom, že vás příběh dojme, rozhodně nepochybujte. Tahle love story vás totiž opravdu jen tak nepustí. To vám můžeme zaručit i my. Díly jsou krátké a velmi poutavé. Herecké výkony jsou velice dobré a i fakt, že hlavní ženská hrdinka není prvoplánová kráska, jako tomu bylo u původního filmu Jeden den s Anne Hathaway, je velice sympatický.

Hledáte-li tedy romantiku na dlouhé zimní večery, seriál Jeden den od Netflixu je jasná volba, za kterou rádi dáme ruku do ohně!

PSALI JSME TAKÉ: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ NOVINKY NETFLIXU PRO ROK 2024: 2. ŘADA SQUID GAME, NOČNÍ AGENT, VELKOLEPÉ FANTASY I SCI-FI NEBO NÁVRAT CAMERON DIAZ

Zdroje: Netflix, Rotten Tomatoes, ČSFD, FlixPatrol

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.