10 oblíbených seriálů Netflixu, které letos nedostanou další řadu. Jsou mezi nimi i ty nejsledovanější

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Zatímco netrpělivě vyhlížíme návrat svých oblíbených seriálů, jsou bohužel takové, jejíchž nových dílů se dočkáme nejprve v roce 2025. Ať už je to vlivem proběhlých stávek, rozsáhlé postprodukce, jež probíhá v zákulisí, anebo překrývajících se rozvrhů předních hereckých hvězd, Netflix aktualizoval seznam seriálů, se kterými letos nemůžeme počítat.

Mnozí fanoušci do poslední chvíle doufali, že Netflix pátou a zároveň poslední řadu Stranger Things stihne uvést závěrem tohoto roku. Nebude tomu tak i vzhledem k proběhlým stávkám a skutečnosti, že se z představitelů ústředních postav stali vyhledávaní herci, kdy například Millie Bobby Brown září v seriálu Enola Holmesová. Dle The Hollywood Reporter bychom se dokonce poslední řady Stranger Things mohli dočkat až začátkem roku 2026.

Totéž platí pro nadpřirozený hororový kousek, který sesadil Stranger Things z trůnu nejoblíbenějšího seriálu Netflixu, WEDNESDAY. Přestože Netflix dal druhé řadě seriálu založeném na Wednesday Addamsové ze strašidelné Addamsovy rodiny zelenou už v lednu 2023, nezačala se ještě ani natáčet. Dle aktuálních plánů má natáčení začít až v dubnu, přičemž se produkce přesunula z Rumunska do Irska. Navzdory těmto odkladům je Jenna Ortega stále zaneprázdněna. Objeví se v připraveném pokračování Beetlejuice 2.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: 7 NOVINEK, KTERÉ V ÚNORU DORAZÍ NA NETFLIX: VELKOLEPÉ FANTASY, KTERÉ SE MŮŽE STÁT OBROVSKÝM HITEM, NEBO SCI-FI NÁŘEZ S ROBOTY

Jenna Ortega jako Wednesday.
Foto: Netflix

V letošním roce Netflix nejenže nemůže počítat s dvěma svými vlajkovými loděmi, ale i s průlomovou hranou verzí nejprodávanější mangy všech dob, One Piece. Jedná se o vzácnou adaptaci mangy a následného anime, které se podařilo zachytit ducha předlohy způsobem, jenž uspokojil diváky i kritiky. Streamovací gigant seriál sice obnovil už v září 2023, ale ředitelka produkčního studia Becky Clements pro Variety uvedla, že se druhé řady dočkáme někdy v rozmezí roku až 18 měsíců po dokončeném natáčení.

Na seznamu seriálů, které nebudou letos uvádět nové díly, jsou také tři populární kousky určené převážně dámskému publiku — Sladké magnólie, Ginny a Georgia a Virgin River. Ačkoli žádný z těchto seriálů nevyžaduje rozsáhlou postprodukci, jsou ve hře další faktory, včetně počasí. Scenárista Richard Kelly, který se podílí na vzniku romantického drama vyprávějícího příběh Mel Monroe, pro The Economic Times uvedl, že Virgin River nebude na Netflixu do roku 2025 na 100 %.

PSALI JSME TAKÉ: NEJOČEKÁVANĚJŠÍ NOVINKY NETFLIXU PRO ROK 2024: 2. ŘADA SQUID GAME, NOČNÍ AGENT, VELKOLEPÉ FANTASY I SCI-FI NEBO NÁVRAT CAMERON DIAZ

Letos nemůžeme počítat ani se Zaklínačem. Podle Redanian Intelligence se má nadcházející čtvrtá řada, ve které se jako Geralt z Rivie poprvé představí Liam Hemsworth, začne natáčet až v březnu. Dále letošek přeskočí Advokát, Rekrut a XO, Kitty.


Zdroje: The Hollywood Reporter, ScreenRant, Variety, The Economic Times, Redanian Intelligence, Deadline

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.