Prima se vytasila s dalším propadákem. Nový seriál s Klusem je možná lepší než Eliška a Damián, ale i tak dostává bídu

Eva Lenská
Foto: FTV Prima

V pondělí měl na TV Prima premiéru nový rodinný seriál s názvem Zalez do spacáku. Hlavní roli v něm ztvárnil zpěvák Tomáš Klus. Pohodovka plná vtipu, dětí a romantiky měla diváky zaujmout, leč zatímco některé baví, jiní seriálu předpovídají podobnou budoucnost jakou schytal propadák Eliška a Damián.

Ivan (Tomáš Klus) má čtyřicítku na krku a znovu se zamiloval do mladé a krásné slečny Sáry (Pavla Gajdošíková), kterou požádal o ruku. Jenže ta ho chce před svatbou pořádně poznat, tak ho pozve do kempu u jezera, který vlastní se svým otcem. Ivan však není žádné neviňátko, má za sebou už tři manželství a navíc je otcem tří dětí, kterým slíbil, že s nimi stráví letní prázdniny.

Ačkoli se z tohoto slibu snaží vykroutit, jeho manželky (Kristýna Leichtová, Erika Stárková a Barbora Seidlová) se dají dohromady a rychle zjistí, jaká je situace. Rozhodnou se, že mu děti do kempu přivezou a svatbu tak překazí. Chudák Sára, která o jeho minulosti neměla ani ponětí, je v šoku a Ivanovi nezbyde nic jiného, než o další lásku svého života pořádně zabojovat.

ČTĚTE TAKÉ: ZEMĚ PRASKÁ, POHLCUJE ULICE A LIDEM HROZÍ SMRT. NA NETFLIX MÍŘÍ ŠVÉDSKÝ KATASTROFICKÝ THRILLER PLNÝ BEZMOCI, SYROVOSTI A NAPĚTÍ

Foto: FTV Prima

Seriál mají na svědomí režisér Jan Haluza a scénárista Marcel Bystroň. Stejně jako v ZOO tu s Klusem hraje i jeho dcera Josefína. Tato skutečnost ale diváky moc netěší. Podle jejich výroků na Facebooku je na Primě už Kluse moc. „Zdá se mi, že je ‚překlusováno‘,“ uvedla Jaruš. Mnozí zašli ještě dál. „Zase Klus… a ještě s dcerou! To už tady fakt není jinej chlap? Právě kvůli němu jsem ani nezačala koukat,“ namítla například Jindra. Mezi kladné ohlasy patří například ten od Verunky, která uvedla: „Za mě super oddechovka! Super seriál, ten se vážně povedl. Lepší než kriminálky, které jsou všude.“

Na ČSFD si první epizoda vysloužila pouze 27 %. Ani zde diváci novinku Primy nešetřili. „Prima jede jednu bombu za druhou. Ohraný seriálový vzorec jednou okořeněný zvířátky (ZOO), brutální týrání diváků v podobě nepohádkového příběhu (Eliška a Damián), a teď si máme zalézt do spacáku. Je mi líto, prima podívaná se znovu nekoná,“ napsal jeden z nich.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: PŘEDSTAVITEL PRINCE CHARLESE JE RÁD, ŽE SERIÁL KORUNA KONEČNĚ SKONČIL. KVŮLI KRITICE NEVYLEZL DVA DNY Z POSTELE

Rovněž Andrea Zunová na Novinkách zklamaným divákům ve své recenzi moc neodporuje. „Snaha o rodinnou komedii v hlavní roli s Tomášem Klusem jako lamačem ženských srdcí moc nevyšla. Pospojované vtipy jednoduchému a nerealistickému příběhu nepomáhají. Stejně tak herci, kteří se snaží, ale k hraní toho moc nemají. Svou přirozenost si drží jen děti, které představují Klusovy potomky,“ shrnula a přidala k tomu hodnocení 35 %.

Minisérie má osm epizod a jejím plusem je snad hlavně to, že se už teď v zimě můžeme těšit na léto. Pravděpodobně potěší především fanoušky Tomáše Kluse a radost udělá i dětmi, které jsou přece jen alespoň roztomilé.

Zdroj: TV Prima, Facebook TV Prima, ČSFD, Novinky

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Magdalena Kučerová

    První díl byl klasický úvod do děje. 2 díl už je lepší.