4 novinky, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Velkolepá loupež v oblacích nebo kluk, který spolkne vesmír

Foto: Christopher Barr/Netflix © 2023

V prvním lednovém týdnu Netflix nasadil laťku pořádně vysoko. Možná i proto byl druhý týden poměrně slabší a kromě akční komedie V letu a dramatu Kluk spolkne vesmír přišel Netflix pak už jenom s reality show. I ty si ale najdou své diváky. Co si tedy můžete o víkendu pustit na Netflixu?

V letu

Oblíbený komik a herec Kevin Hart se v nadcházející novince představí jako mistr zloděj, který se řadí mezi naprostou špičku. Nicméně mu s jeho partou přátel hrozí vězení za několik trestných činů, s čímž mu hodlá pomoci jeho bývalá přítelkyně, která se přidala FBI. Předloží mu lákavou nabídku, kterou prostě nemůže odmítnout. Buď se svým loupežným týmem z letadla ukradne 500 milionů dolarů ve zlatě, jež míří k teroristické buňce, anebo se mohou všichni rozloučit se svobodou. Mistra zloděje nenapadne nic jiného, než 12 kilometrů nad zemí ukrást celé letadlo.

Více se dozvíte zde.

Kluk spolkne vesmír

Život dvanáctiletého Eliho Bella je komplikovaný. Jeho otec se vypařil, drogově závislá matka je ve vězení a otčím je dealerem heroinu. Chůvu mu dělá Slim, známý zločinec odsouzený na doživotí za ubití taxikáře, který je národním rekordmanem v úspěšných útěcích z vězení. Slim dohlíží nejenom na Eliho, ale i jeho staršího bratra Guse, němého génia, jenž jen píše vzkazy prstem do vzduchu. Eli, chlapec se starou duší a dospělou myslí vyrůstající v zanedbaném předměstí obývaném polskými a vietnamskými uprchlíky, se jen snaží následovat své srdce, naučit se vše, co je potřeba k tomu, aby byl dobrým člověkem a skvělým novinářem. Život mu však vytrvale do cesty staví překážky – především Tytuse Broze, legendárního drogového dealera v Brisbane. Skutečné potíže ale nastanou v momentě, kdy se Eli zamiluje. Bude se muset postavit padouchům a zachránit svou matku před jistou zkázou. To vše bude muset stihnout před nástupem na střední školu.

Více si můžete přečíst zde.

Láska je slepá: Švédsko

S Love is Blind se tentokrát diváci podívají do Švédska. Nezadaní, kteří chtějí být milováni pro to, kým jsou uvnitř, si vyberou někoho, koho si vezmou, aniž by se navzájem viděli. Během čtyř týdnů se k sobě nastěhují, naplánují svatbu a pokusí se přidat ke svému citovému poutu také fyzické. Až nastane jejich svatební den, vezmou si nakonec osobu, do které se slepě zamilovali? Nebo fyzická realita a vnější faktory sabotují jejich vztah? Nových 10 dílů oblíbené reality show odhalí, zda záleží na vzhledu, rase nebo věku – nebo jestli je láska opravdu slepá.

THE TRUST: Nebát se a nahrabat si

Jedenáct cizinců dostane čtvrt milionu dolarů, aby si je mohli rovnoměrně rozdělit. Vezmou si ale všichni svůj spravedlivý podíl? Nebo budou hamižní a budou si chtít nahrabat co nejvíc pro sebe? Tahle reality show je zkouškou lidské povahy, protože chamtivost a nedůvěra může snadno zničit i ty nejsilnější vztahy. V této hře všichni začínají jako vítězové a všichni mohou odejít jako vítězové – pokud se rozhodnou finance sdílet.

Kromě výše zmíněných novinek pak Netflix přidal do své nabídky také několik starších kousků. Mezi ně patří Frost, Žhářka nebo romantická komedie Návrh se Sandrou Bullock a Ryanem Reynoldsem v hlavních rolích.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Marek Gembicky

    Marto, ten seriál se jmenuje Forst a ne Frost.