Kevin Hart a hvězdy Lokiho a Papírového domu plánují odvážnou loupež ve vzduchu. Trailer slibuje parádní podívanou

Michaela Pašková
Foto: Netflix

Zní to neuvěřitelně, ale na Netflix konečně zavítá akční komedie s Kevinem Hartem v hlavní roli. Tentokrát se oblíbený herec ve snímku V letu (Lift) divákům představí jako zloděj, jehož umění ho řadí mezi úplnou špičku v oboru.

Akční komedii V letu Netflix poprvé ohlásil v dubnu 2022, přičemž zároveň oznámil, že se natáčení ujme hvězdný režisér F. Gary Gray, který je známý svou prací na filmech, jako je Osamělý mstitel, Loupež po italsku, Ctihodný občan, Rychle a zběsile 8 a Muži v černém: Globální hrozba.

Oblíbený komik a herec Kevin Hart novinku natáčel na základě smlouvy, kterou se streamovacím gigantem podepsal v lednu 2021. V dokumentu se zavázal, že jeho produkční společnost HartBeat natočí exkluzivně pro Netflix čtyři filmy. Podpisem si se streamovacím gigantem vybudoval celkem lukrativní a plodný vztah.

Ohledně děje nadcházející novinky nebyl Netflix moc sdílný a oficiální synopse je tak dost stručná: „Kevin Hart si zahraje mistra zloděje, který je svou bývalou přítelkyní a FBI přemlouván, aby se svou mezinárodní posádkou provedl nemožnou loupež v letadle 777 letícím z Londýna do Curychu.“

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Spojení Mission: Impossible a Pařby ve Vegas do jednoho filmu? Elitní jednotka speciálních sil v něm bude pořádně Na maděru

Kevin Hart jako Cyrus Whitaker se svým loupežným týmem v akční komedii V letu.
Foto: Christopher Barr/Netflix © 2023

Nicméně z traileru se toho už dá odvodit poněkud více. V upoutávce můžeme herce vidět jako Cyruse Whitakera, mistra zloděje, kterému společně s jeho partou hrozí vězení za několik trestných činů. Během toho, co si prostřednictvím své kriminální činnosti shromažďoval značné bohatství, jeho bývala přítelkyně Abby se přidala k FBI. Nyní mu předkládá dohodu, která se nedá odmítnou. Buď se svým zlodějským týmem ukradne z letadla 500 milionů dolarů ve zlatě, které směřují k teroristické buňce, nebo půjdou všichni sedět.

Netrvá dlouho a vyhlášený lupič se rozhodne místo pouhého ukořistění zlata přistoupit k plánu ukrást celé letadlo přímo z oblohy, což se samozřejmě jeho týmu nelíbí. Krást 12 kilometrů nad zemí jim připadá jako šílenost. Shodnou se však, že to jenom ještě nikdo nezkusil, takže je to na nich.

PSALI JSME TAKÉ: Listopad na Netflixu ve znamení evropské produkce: Nástup narkobarona inspirovaný skutečností či mafiánský nářez z Říma

Hartovu bývalku Abby ztvárnila herečka známá ze seriálu Loki Gugu Mbatha-Raw. Členy zlodějského týmu si pak zahráli Do Vincent D’Onofrio, Úrsula Corberó, Billy Magnussen a Kim Yoon-ji. Herečka Úrsula Corberó se zřejmě pro loupežné projekty narodila, protože kromě nadcházející akční komedie v minulosti zářila jako Tokio v kriminálním hitu Papírový dům.

Novinka V letu, která se natáčela od února do května loňského roku, měla původně vstoupit na Netflix v srpnu. Vzhledem k probíhající stávce SAG-AFTRA byla však premiéra odložena. Nyní již víme, že Netflix akční komedii uvede 12. ledna 2024.


Zdroje: What´s on Netflix, Screen Rant, trailer akční komedie V letu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.