Neměla nic a teď má vše. Bývalá prodavačka a láska Cristiana Ronalda v nové show nechá nahlédnout do svého soukromí

Eva Lenská
Foto: Netflix

Zajímalo by vás, jaká je přítelkyně slavného fotbalisty Cristiana Ronalda? Influencerku a modelku Georginu Rodríguez budete moci brzy poznat díky reality show s názvem Jmenuji se Georgina. Možná promluví i o očekávaných dvojčatech.

Slavného Cristiana Ronalda zná celý svět. Není však na čase poznat i jeho partnerku a matku jeho dětí, Georginu Rodríguez? Tato sedmadvacetiletá okouzlující žena má španělské kořeny a Ronalda poznala ještě jako prodavačka v roce 2016. Má s ním dceru Alanu Martinu a v říjnu oznámila, že čekají dvojčata.

Influencerka, podnikatelka, modelka a matka. Žena, která má srdce na dlani, touží po velké rodině a netají se tím, že čerpá sílu u Boha. Jaká vlastně je? Na to vám odpoví reality show nazvaná Jmenuji se Georgina (Soy Georgina/I Am Georgina).

„Georgina je naprosto upřímná a v reality show přiznává, že se její život změnil z toho, že neměla nic, na to, že má všechno,“ uvedl ředitel oddělení španělské pobočky Netflixu Alvaro Diaz, když byly v září odhaleny první podrobnosti o show.

Foto: Netflix

Co tedy můžete očekávat? Příběh začíná u portugalského fotbalisty, který v létě ve svých 36 letech přestoupil z Juventusu do United. Nestydí se své partnerce vyjádřit lásku a obdiv. V upoutávce na Netflixu tvrdí, že je do ní blázen a že Georgina je ženou jeho života.

V šestidílné show možná zjistíte, zda pár plánuje svatbu a Georginu doprovodíte na večírky a výlety s dětmi. Projdete všemi zákoutími její osobnosti a kromě veřejných záležitostí se dozvíte i o některých soukromých a intimních. Partnerka Ronalda už nebude jen hezkou tvářičkou z Instagramu a obálek časopisů, ale člověkem z masa a kostí, který má svoje touhy, sny i tajemství.

Za Georginou Rodríguez se můžete vydat od 27. ledna na Netflixu.

Zdroj: allgoodthings

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.