Očekávané novinky, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu: Monumentální sci-fi dílo i drama, které sklidilo 10minutový potlesk ve stoje

Foto: Clay Enos/Netflix

Netflix si pro své předplatitele před Vánoci připravil několik velice zajímavých novinek, které můžete zhlédnout třeba během vánočního víkendu, pokud vás nebude bavit sváteční televizní klasika. Je mezi nimi kritiky opěvované životopisné drama Bradleyho Coopera, děsivý jihokorejský thriller nebo očekávaný sci-fi epos Rebel Moon.

Maestro

Film, který zabodoval už na filmovém festivalu v Benátkách, líčit strhující milostný příběh, jenž je nepsanou kronikou celoživotního vztahu Leonarda Bernsteina a jeho manželky Felicie Montealegre Cohn Bernstein. Takový milostný dopis životu a umění. Maestro je ve své podstatě emotivně epickým obrazem rodiny a lásky. Bernsteina, jenž byl nejen skladatelem, ale také jedním z nejvýznamnějších dirigentů, ztvárnil Bradley Cooper, který snímek také režíroval.

Více jsme psali zde.

Příšera ze starého Soulu

Děj se odehrává na počátku roku 1945, kdy byla Korea pod japonskou koloniální nadvládou, kterou ukončila 2. světová válka a svržení bomb na Hirošimu a Nagasaki. Hlavní hrdinové se setkávají s podivnými bytostmi zrozenými z chamtivosti a poté musí bojovat o přežití ve městě Gyeongseong, dnes známém jako Soul. Čeká je vražedný útok vojáků a pak je všechny stopy zavedou nemocnice plné zrůdných monster.

Více jsme psali zde.

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně

Občané, kteří se zoufale chtějí dostat ze spárů tyranie, vysílají tajemnou mladou ženu jménem Kora, která se zoufale snaží ochránit svůj adoptivní domovský svět a dobře si uvědomuje nemilosrdnou brutalitu Impéria. Vydává se na nebezpečnou mezihvězdnou misi, aby shromáždila válečníky z celé galaxie, kteří pomohou svět od zla osvobodit. Čeká je pořádný boj s flotilou vojáků, kteří cestují v masivním smrtícím vesmírném křižníku zvaném The King’s Gaze. Velitelem lodi je admirál Atticus Noble. Na první pohled jde o ​​chladného muže, který nemá s nikým slitování. Ve světě, kde morálka upadá, ji odhodil stranou ve jménu ambicí.

Více jsme psali zde.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.