Seriálová oddechovka: Eleanor se po smrti dostane na Dobré místo. Ale co když někdo zjistí, že tam nepatří?

Foto: Netflix & Ron Batzdorff/NBC

Na Netflixu se ve většině regionů na konci září 2019 objevila čtvrtá a poslední série komediálního seriálu Dobré místo (The Good Place), který vypráví příběh čtyř lidí, kteří zemřeli a dostali se na Dobré místo. Alespoň to si myslí.

Seriál The Good Place vypráví o posmrtném životě, kdy jsou lidé posláni (podle svého chování na Zemi) na Dobré nebo Špatné místo. Jednou z těch, kteří se dostanou na Dobré místo, je i Eleanor Shellstrop (Kristen Bell).

Ta si je však od začátku jistá, že na Dobré místo nepatří a zřejmě si ji posmrtný bodovací systém s někým spletl. Snaží se však zapadnout, aby se na tuto chybu nepřišlo a ona nemusela na Špatné místo, kde démoni své svěřence nekonečně mučí.

Na Dobrém místě jsou jen ti nejlepší, kteří na Zemi během svého života získali to nejvyšší skóre. Zde si užívají pohodu a je jim plněno každé přání. K tomu vždy stačí přivolat umělou inteligenci jménem Janet (D’Arcy Carden).

Foto: Netflix & Colleen Hayes/NBC

Eleanor se celou dobu snaží, aby nikdo nepřišel na to, že na Dobré místo nepatří. Především jeho architekt Michael (Ted Danson). Rozhodne se, že aby mohla zůstat, zbaví se svého starého způsobu života a polepší se. K tomu jí má pomoci další obyvatel Dobrého místa, profesor etiky Chidi Anagonye (William Jackson Harper). Brzy se ale ukáže, že není jediná, kdo na Dobré místo nepatří a že Dobré místo vlastně není tak úplně dobré.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.