5 novinek, které si o víkendu můžete pustit na Netflixu. Většina má český dabing

Foto: Yu Ara/Netflix

Netflix ani v uplynulém týdnu nezahálel a přidal do své nabídky spoustu zajímavých kousků. Mezi nimi nechybí ani jeho nejoblíbenější komediální seriál Sexuální výchova, který se s diváky loučí 4. řadou. A jaké další nově přidané kousky můžete o víkendu zhlédnout?

Sexuální výchova, 4. řada

Všechno jednou končí a někdy je lepší skončit v nejlepším. Proto se svého konce dočkává i velmi populární seriál Sexuální výchova. Děj se tentokrát přenáší na novou školu. Otis je nervózní z toho, jak si zařídí novou poradnu, zatímco Eric se modlí, aby se z nich opět nestali smolaři. Nová škola je však pro všechny moordalské studenty kulturním šokem. Mysleli si, že jsou pokrokoví, ale tady je všechno na jiné úrovni. Na společné zahradě se denně cvičí jóga, panuje tu silná atmosféra udržitelného rozvoje a skupina mladých je oblíbená pro svou… laskavost?!

Recenzi na 4. řadu si můžete přečíst zde.

Láska je slepá, 5. řada

Mladí lidé se v této seznamovací show snaží najít svou spřízněnou duši, ale má to jeden háček! Muži i ženy se zúčastní několika schůzek, při kterých spolu mohou mluvit, ale nevidí se. Poprvé se mohou vidět až poté, co se muž rozhodne svou vyvolenou požádat o ruku. Následně mají 28 dní na to, aby se vzájemně poznali, než společně stanou před oltářem. Napětí stoupá a diváci čekají, zda si řeknou své „ano“.

Píseň banditů

Akční dobrodružství odehrávající se v bouřlivém období japonské koloniální nadvlády nad Koreou vypráví o skupině lidí, kteří se z různých důvodů ocitnou v pohraniční oblasti Gando a spojí se v boji za správnou věc, tedy za nezávislost Koreje. V devítidílném seriálu tak potkáme japonské vojáky, nájemné vrahy, neohrožené bandity i joseonské přistěhovalce.

Tento seriál nemá z tohoto seznamu jako jediný český dabing. Má však alespoň české titulky.

Více jsme psali zde.

Planeta Praha

Kolik „obyvatel“ žije v Praze? Tvůrci oceňovaného dokumentu Planeta Česko tentokrát vyrazili do betonové džungle našeho hlavního města. Kupodivu tu vedle náš lidí žijí i naprosto nečekaní zvířecí sousedé, kteří denně zažívají různá dobrodružství. Jen díky nejmodernějším technologiím můžeme jejich život a zážitky prozkoumat zcela zblízka. Na ČSFD si tento skvělý dokument o hlavním městě a přírodě vysloužil ještě o fous lepší hodnocení než Planeta Česko, tedy rovných 79 %.

Více si o dokumentu můžete přečíst zde.

Spy Kids: Armagedon

A nakonec i něco pro dětské publikum. Když děti největších světových tajných agentů nevědomky pomohou mocnému hernímu vývojáři rozpoutat počítačový virus, který mu dává kontrolu nad veškerou technologií, musí se samy stát špióny, aby zachránily své rodiče a svět. Povede se jim to?

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.