Modrá až na kost: Mladé ženě zavraždili otce. Na vlastní pěst teď pátrá po vrahovi

Eva Lenská
Foto: Netflix

Další jihokorejský seriál od Netflixu bude mít do sladké romance daleko. Tentokrát nás čeká krutá a nelítostná pomsta jedné dívky, které zabili otce.

Po úspěšné Hře na oliheň se o jihokorejské seriály zajímá stále více lidí. A Netflix nám přináší další. Jmenuje se Modrá až na kost (My Name) a slibuje spoustu akčních a brutálních scén.

Seriál režíroval režisér Kim Jin Min, který s Netflixem spolupracoval už na seriálu Mimoškolní aktivity, a o scénář se postarala scenáristka Kim Ba Da. Můžeme se těšit na 8 padesátiminutových epizod.

Foto: Netflix

Jak už jsme naznačili půjde o pomstu. Yoon Ji Woo (Han So Hee) viděla umírat svého otce. Touží po pomstě, a tak se přidá k organizované zločinecké skupině a nakonec i k policii, aby vypátrala vraha. Nebude na to sama, jejím partnerem se stane detektiv Jeon Pil Do (Ahn Bo Hyun).

Oba herci jsou fanouškům jihokorejských seriálů na Netflixu známí. Han So Hee si zahrála v seriálu Nicméně a Ahn Bo Hyun v Třídě z Itaewonu. Han So Hee, která dříve hrála spíše v romantických dramatech, se pro seriál změnila v drsnou dívku a musela trénovat bojová umění a zvládnout celou řadu akčních scén. I když scény v seriálu působí brutálně, herečka řekla deníku hindustantimes, že během těchto scén nebyla zraněna.

„Ve skutečnosti jsem se mnohem víc soustředila na to, abych se nezranila a nikomu neublížila, než na předvedení dobré akce jako takové, takže proto bylo třeba hodně tréninku a cvičení,” uvedla.

Pro Ahn Bo Hyuna je role detektiva diametrálně odlišná od jeho předchozích postav, zejména od jeho role ve seriálu Třída z Itaewonu, kde si střihl záporáka. V akčních scénách však vždycky vynikal, tak se máme na co těšit.

Seriál Modrá až na kost si budete moci pustit už dnes, tedy 15. října.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.