Simone Ashley řekla, o kterém dalším členovi rodiny bude 3. řada Bridgertonových. Fanoušci jsou z toho ale dost zmatení

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Těšíte se po zhlédnutí druhé řady Bridgertonových na tu třetí? Jeden ze sourozenců této urozené rodiny bude hledat věrnou lásku. Který to však bude? Simone Ashley, která si zahrála Kate, to ví. Anebo se plete?

Pokud jste četli romány Julie Quinn, víte, že je jich osm, stejně jako sourozenců Bridgertonových. Daphne a Anthony už si své drahé polovičky našli. Fanoušci si myslí, že 3. řada bude věnována Benedictovi, který potká okouzlující Sophii Beckett. Koneckonců, třetí kniha ze série je o něm.

Simone Ashley však během rozhovoru pro People, jenž se týkal 3. řady, která se začne natáčet v létě, prozradila: „Myslím, že předáme štafetu Nicole a Lukovi. Moc se těším, až vylíčí svůj milostný příběh. Uvidíme, jaká esa mají v rukávu.“

Foto: Liam Daniel/Netflix

„Myslím, že to pořádně roztočí. Hrozně se na ně těším,“ pokračovala a dodala, že cítí trochu úlevu, protože celá řada už nebude záviset hlavně na ní. Ačkoli se v seriálu bude s Anthonym (Jonathan Bailey) nadále objevovat, do popředí se dostane jiný milostný příběh.

Tak to vypadá, že se podle slov Simone Ashley dočkáme romance mezi Colinem (Luke Newton) a Penelope (Nicola Coughlan). Vlastně to tak trochu dává i smysl. Penelope bude po hádce s Eloise určitě potřebovat útěchu. Nicméně, pokud vás zajímá, jak na tyto zprávy reagovali zahraniční fanoušci, tak vězte, že byli pořádně zaskočeni a zmateni.

Je ale také možné, že se Simone Ashley plete. Během svého rozhovoru pro NYT totiž před nedávnem Nicola Coughlan řekla, že je vyděšená ze čtvrté řady Bridgertonových, kde se očekává, že si její postava bude hledat ženicha. „Pravděpodobně mi vyhovuje být trapná a zábavná, takže to pro mě bude obrovská výzva, protože to není moje komfortní zóna,“ vysvětlila.

Zdroj: New York Times, Hello!

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.