5 nejzajímavějších seriálových novinek, které Netflix vydá v září. Nebude chybět ani jedno z jeho nejlepších krimi

Top Boy, Foto: Ali Painter/Netflix © 2022.

Se začínajícím školním rokem a končícími prázdninami si Netflix přichystal pro své předplatitele notnou dávku zajímavých novinek. V téměř dvouminutovém videu představuje pět nejzajímavějších z nich.

Začátek měsíce se na Netflixu ponese ve znamení očekávané závěrečné řady drsného kriminálního dramatu Top Boy, které sleduje mocné drogové dealery v honbě za penězi a mocí. Dorazí už 7. září.

Ve stejný den pak Netflix zveřejní také 5. řadou oblíbeného romantického dramatu Virgin River, které si oblíbily zejména ženy. Některé diváky však může rozhořčit fakt, že bude příběh Mel, Jacka a jejich přátel rozdělen na dvě části. Dvě dvě speciální sváteční epizody budou totiž zveřejněny až 30. listopadu.

Zajásat mohou také fanoušci korejských dramat. Od 8. září totiž budou moci sledovat romantický seriál Čas volá tvé jméno, kde se bude dokonce cestovat v čase.

Žhavinkou tohoto měsíce je pak závěrečná 4. řada oblíbené Sexuální výchovy. Seriál plný svérázných i sympatických postav si diváky získal díky kombinaci odlehčeného humoru a nenásilného zkoumání sexu, vztahů a různých společenských otázek. Věříme, že i jeho závěr, který na Netflix dorazí 21. září, bude vydařený.

Mezi oblíbené tituly na Netflixu patří také nejrůznější reality show, obzvláště pak ty seznamovací. Jednou z nejsledovanějších je Láska je slepá. Své protějšky budou noví soutěžící hledat naslepo už od 22. září.

Zdroj: Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.