Oblíbený seriál Virgin River se vrací na Netflix. V páté řadě čeká diváky zásadní změna, z které nejsou nadšení

Foto: Netflix

Netflix konečně oznámil datum vydání 5. řady oblíbeného seriálu Virgin River. Zatímco většina fanoušků jásá nadšením, že budou opět moct sledovat osudy svých oblíbených hrdinů, jiní jsou značně rozhořčeni kvůli jedné zásadní změně, kterou Netflix pro nadcházející díly zavedl. Pátá řada vyjde ve dvou částech!

Aby to nebylo tak snadné, nerozdělí Netflix seriál v polovině, ale nechá diváky čekat až na finále. Deset epizod dorazí 7. září a po nich budou následovat dvě speciální sváteční epizody, které budou zveřejněny až 30. listopadu. Diváci si na ně tak budou muset počkat téměř tři měsíce, což je celkem dlouhá doba na rozdíl třeba od Zaklínače, kdy druhá polovina zatím poslední třetí řady dorazila po měsíci.

Z rozdělení série na dvě části samozřejmě většina diváků není nadšená a své rozhořčení mnoho z nich vyjádřilo na sociálních sítích včetně Twitteru, Instagramu i Facebooku. Ovšem někteří přiznali, že to tak trochu tušili, protože si Netflix v rozdělování úspěšných titulů poslední dobou dost libuje.

Kromě data premiéry zveřejnil Netflix i první snímky z páté řady seriálu, na kterých můžeme vidět jak hlavní postavy Mel a Jacka, tak i další obyvatele Virgin River.

TAKÉ JSME PSALI: Romantika z Jižní Koreje: 6 nových seriálů na Netflixu, ze kterých se vám rozbuší srdce

Foto: Netflix

O čem bude 5. řada Virgin River?

Od nové řady můžeme dle Netflixu očekávat spoustu dramat, včetně překvapivých nových vztahů, šokujícího rozchodu, těžkého soudního procesu, srdcervoucího rozloučení a požáru, který ohrožuje město.

Problémy s mateřstvím nutí Mel učinit velké rozhodnutí o své budoucnosti na klinice, zatímco její těhotenství nečekaně podnítí emocionální spojení s její minulostí. Aby Jack ještě více dokázal ukázat Mel svou oddanost, utká se s několika dlouho očekávanými konfrontacemi – se svými vlastními démony a samozřejmě s Charmaine.

Nezapomeňme ani a doktora a Hope. Jejich chatrné zdraví zpochybňuje jejich identitu, a tak musí starostka a její manžel najít útěchu ve své komunitě, ve své nové mladé nové rodině ale hlavně jeden v druhém.

TAKÉ JSME PSALI: Rozvedená třicítka v nové romantické komedii vyráží na náročnou túru. V horách bojuje s komáry i otravným kamarádem svého bratra

Zdroje: Netflix, sociální sítě Netflixu

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.