Vafle + Mochi: Cestujte a vařte s Michelle Obamou a dvěma zvídavými roztomilými loutkami

Eva Lenská
Foto: Netflix/Adam Rose

Kuchařských pořadů pro dospělé je celá hromada, ovšem co děti? Co když se také chtějí naučit vařit a dozvědět se něco o dobrotách z celého světa? Nemusí zoufat, protože je zachrání roztomilí kamarádi Vafle a Mochi, kteří se spolu s bývalou americkou první dámou vydají za dobrodružstvím ozbrojeni vařečkami a hrnci.

Bývalá první dáma Michelle Obama uvede na Netflixu kuchařskou a tak trochu i cestovatelskou show pro děti. V hlavních rolích se představí dvě loutky: Vafle, která vypadá jako yetti a mražené vafle dohromady, a mochi, připomínající japonský jahodový koláček. Jsou zvídaví, roztomilí a odvážní. V upoutávce jasně hlásají, že musí mít odvahu nebo se nikdy nenaučí vařit.

Domácí kuchyně je zkrátka domácí kuchyně! Dejte sbohem hamburgerům i jiným nezdravým pochoutkám a naučte se vařit! Michelle Obama učinila ze zdravého stravování prioritu již v době, kdy byla první dámou Ameriky. Kromě toho se soustředila na řešení dětské obezity. Dětský pořad Vafle + Mochi na to bere ohled a slibuje malým divákům mnoho zábavy i dobrodružství nejen v kuchyni.

Foto: Netflix/Adam Rose

S upovídanými a mlsnými loutkami procestujete skoro celý svět a ochutnáte italskou, japonskou, peruánskou i americkou kuchyni. Zajezdíte si s nimi na lamách nebo na gondole. Budete mít pocit, že máte v ústech duhu a poznáte hvězdy jako Rashidu Jones, Jacka Blacka, Zacha Galifianakise a Mandy Moore.

Připravte si zástěry, vyndejte pánve, plechy i talíře, protože vaše kuchyně ožije dětským smíchem již 16. března.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.