Seznamovací show Láska je slepá jednomu z účastníků zničila život. Zažil psychické týrání a bojí se, že skončí na ulici

Eva Lenská
Foto: Ser Baffo/Netflix

Seznamovací reality show jsou velmi populární, nicméně pro jejich účastníky to může být opravdové peklo. Nick Thompson, hvězda 2. řady show Láska je slepá, má obavy, že kvůli účasti v pořadu skončí na ulici. Na natáčení nemá dobré vzpomínky. Vztah mu nevydržel a navíc zažil neuvěřitelné psychické týrání.

Osmatřicetiletý Nick Thompson, prozradil, že kvůli seznamovací show Láska je slepá (Love Is Blind) nejspíš brzy skončí jako bezdomovec, protože ho nikdo nezaměstná. Postupně utratil všechny své úspory a v bance mu zbyly peníze jen na dvě měsíční splátky hypotéky. „Nemůžu sehnat práci, protože mě lidé neberou vážně. Pět let jsem byl viceprezidentem v softwarové firmě, takže to není tak, že bych neměl žádné zkušenosti nebo nepoznal úspěch,“ uvedl.

Poté dodal, že za desetitýdenní natáčení dostal pouze 10 000 dolarů a navzdory velkému úspěchu show, která se ještě letos vrátí s 5. řadou, nedostal už žádný další honorář. O práci přišel loni v listopadu a je pro něj velmi těžké najít novou. Lidé ho totiž mají stále spojeného s reality show.

ČTĚTE TAKÉ: Diváci jsou naprosto zděšeni z nové reality show. Je zvrácená a může způsobit emocionální trauma, myslí si

Foto: Adam Rose/Netflix

Láska je slepá mu sice zničila život, ale ne jen v tomto ohledu. Nemá ani štěstí v lásce. Nevyšlo mu totiž ani manželství s Danielle Ruhl, kterou poznal v show. Zamilovaní manželé spolu vydrželi pouhý rok a loni v srpnu požádali o rozvod.

To však není vše, co ho trápí. Na show vzpomíná s nechutí i z jiného důvodu. Během natáčení panovaly na place příšerné podmínky. Účastníci se cítili jako ve vězení a producenti s psychology jimi manipulovali. Měli je pod kontrolou 24 hodin denně.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Romantika ještě neumřela. Čechy okouzlil španělsko-řecký seriál plný kontroverzních témat, který má vtip i drajv

Foto: Adam Rose/Netflix

„Natáčeli jsme 18 až 20 hodin denně. To ale neznamenalo, že jsme byli pořád v televizi, ale od chvíle, kdy jsme ráno přišli do práce, nás odposlouchávali,“ vysvětlil. „Po práci jsme skončili na hotelovém pokoji bez klíčů, bez peněženky, bez peněz i bez dokladů. Doslova nás drželi v zajetí jako vězně. Celých 24 hodin jsme byli dohledem svých zaměstnavatelů.“

Thompsona by dříve ani nenapadlo, že jednou bude v reality show. Připadal si na to málo dramatický. Na závěr jen smutně prohlásil: „Kéž bych se mohl vrátit k hezkému životu, jaký jsem vedl předtím, místo toho, abych přemýšlel, kde vezmu peníze na hypotéku. Zábavní průmysl je brutální a krutý.“

Zdroj: nme, Daily Mail, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.