K-Drama frčí: 3 jihokorejské romantické novinky na Netflixu slibují cestování v čase i zlověstnou kletbu

Eva Lenská
Foto: JTBC

Netflix opět hodlá potěšit i milovníky jihokorejských romantických seriálů. Má připraveny rovnou tři zajímavé novinky. Zahrají si v nich populární herci jako Ahn Hyo Seop, Rowoon a Lee Min Ki. Všechny jmenované již určitě znáte ze starších seriálů na Netflixu. Pojďme se tedy podívat, na co se můžeme těšit.

Víc než dotyk (Behind Your Touch)

Bong Ye Boon (Han Ji Min) pracuje jako veterinářka v poklidné vesnici Mujin, kde není žádná zločinnost. Má zvláštní superschopnost. Když se dotkne zadní části těla člověka nebo zvířete, dokáže nahlédnout do jejich minulosti. Má dobré srdce, ale je trochu všetečná. Zatímco testuje, kam až její schopnosti mohou zajít, seznámí se s detektivem Moon Jang Yeolem (Lee Min Ki), jenž původně vyšetřoval násilné trestné činy v Soulu, ale byl degradován a převelen na malou policejní stanici v Mujinu.

Změna místa se mu samozřejmě nelíbí. Chtěl by zpátky do Soulu, a tak se snaží využít Ye Booniny zvláštní psychometrické schopnosti. Nicméně v Mujinu se najednou objeví případ sériové vraždy. Kromě toho do vsi dorazí záhadný muž jménem Kim Sun Woo (Suho), který začne pracovat v obchodě se smíšeným zbožím. K lidem se chová laskavě a má milý úsměv. Jenže něco tají.

Seriál Víc než dotyk bude Netflix servírovat po dílech od 12. srpna.

ČTĚTE TAKÉ: Na Netflix míří první interaktivní romantická komedie. Koho si hlavní hrdinka vybere a jak to celé dopadne, určíte právě vy

Čas volá tvé jméno (A Time Called You)

Přítel Han Joon Hee (Jeon Yeo Bin), Ku Yeon Joon (Ahn Hyo Seop), před rokem zemřel. Mladá žena se s jeho smrtí stále nevyrovnala a velmi jí chybí. Jednoho dne se nějakým způsobem vrátí v čase do roku 1998 a stane se studentkou střední školy jménem Kwon Min Joo.

Ve škole se seznámí se středoškolákem Nam Shi Heonem (Ahn Hyo Seop), který se opravdu hodně podobá jejímu zesnulému příteli. Je společenský a velmi přitažlivý. Studentky ho zbožňují. Min Joo je z toho všeho celá pryč. A to ještě neví, že se do ní zamiloval Shi Heonův nejlepší kamarád Jung In Kyu (Kang Hoon).

Seriál Čas volá tvé jméno je předělávkou taiwanského seriálu Someday Or One Day z roku 2019. Na Netflixu bude dostupný 8. září.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Hvězda Stranger Things se stala novou tváří Armani. Na fotkách v rudé vypadá mladá herečka naprosto dokonale

Spojení osudem (Destined with You)

Lee Hong Jo (Jo Bo Ah) je obyčejná státní úřednice. Snaží se pracovat co nejlépe, ale ničí ji stížnosti občanů. V osobním životě je zvyklá žít sama. Jednoho dne se však náhodou stane majitelkou staré dřevěné truhly a klíče ke zrušení kletby jistého Jang Shin Yua (Rowoon).

Jang Shin Yu je schopný právník, je chytrý a dobře vypadá. Obvykle je středem pozornosti všude, kam přijde, ale bohužel trpí podivnou nemocí. Jeho stav se postupně zhoršuje, tudíž se zoufale snaží zbavit prokletí, které se v jeho rodině táhne už po generace. Nakonec vyhledá pomoc u Lee Hong Jo. Podaří se jim kletbu zlomit a jako bonus najít lásku?

Seriál Spojení osudem bude na Netflixu dávkován po dílech od 23. srpna.

NAPSALI JSME TAKÉ: Netflix vydal žhavou upoutávku k novému erotickému thrilleru. Hlavní role si v něm zahrály hvězdy Oppenheimera a Bridgertonových

Zdroj: what’s on netflix, ČSFD, asianwiki, about netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.