Hororový hit True Blood: Pravá krev se řítí na Netflix. Nouze nebude o nebezpečné upíry lačnící po krvi ani lechtivé scény

Michaela Pašková
Foto: Home Box Office (HBO)

Je to sotva pár týdnů, co došlo k přelomové dohodě týkající se HBO titulů, kterou mezi sebou vyjednali Warner Bros. Discovery a Netflix. Z pohodlí domova si tak budeme moci vychutnat sledování jednoho z nejpopulárnějších upírských seriálů. Horové fantasy True Blood: Pravá krev (True Blood) je připraveno opět ovládnout svět.

Je to už pár let, co lidé netrpělivě vyhlíželi nové díly fantasy seriálů Upíří deníky a True Blood: Pravá krev. Mnozí snili o tom, jak je Damon nebo Stefan Salvatorovi kousnou anebo jim do cesty vstoupí členové Původních upírů, nepředvídatelný Niklaus a jeho bratr Elijha.

Kolena se dámám, ale i pánům podlamovala z velmi starého a mocného upíra Erica, šerifa pátého okresku upírů. Bývalý viking dokázal rozproudit krev v žilách snad všem, díky čemuž se v hororovém seriálu True Blood: Pravá krev řadil mezi jednu z nejoblíbenějších postav.

MOHLO BY VÁS TAKÉ ZAJÍMAT: Od Interview s upírem po Stmívání: 10 filmů o upírech, které se řadí mezi klasiku

Foto: Home Box Office (HBO)

Není divu, že i po letech má hit True Blood: Pravá krev, který se vysílal v letech 2008 až 2014, spoustu fanoušků. Přestože to bude pomalu deset let, co byl odvysílán poslední díl, fanoušci z celého světa se těší z přelomové dohody, díky které seriál vstoupí na Netflix.

Děj hororu se odehrává ve fiktivním městečku Bon Temps v Louisianě a zaměřuje se na život servírky Sookie Stackhous. Nicméně se nejedná o obyčejnou servírku pracující v místním baru, ale vílu, která umí číst lidem myšlenky. A upíři z její krve naprosto šílí. Jak už to tak v seriálech bývá, nezamiluje se do člověka, ale do 174 let starého upíra Billa a jako by to nebylo málo, tajně je do ní zamilován její šéf, měňavec Sam.

PSALI JSME TAKÉ: Nový hit Netflixu One Piece pár dní po vydání stihl vytvořit rekord a překonal tak Stranger Things a Wednesday

Jelikož díky syntetické krvi mohou žít upíři po boku lidí, vznikají různé frakce, které se snaží v tichosti navzájem zničit.

Hororový hit True Blood: Pravá krev, který je samozřejmě plný krev a lechtivých scén, vstoupí na Netflix už 1. října.


Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.