Druhá řada Wednesday bude strašidelnější. Jenna Ortega prozradila, na co se mohou diváci těšit

Barbora Kučerová
Foto: Netflix

Úspěšný seriál Wednesday se v nadcházející řadě odkloní od romantického potenciálu hlavní hrdinky. Těšit se můžeme především na hororovou podívanou. Herečka Jenna Ortega prozradila, jak jí Wednesday Addamsová změnila osobní život a podělila se o další změny, které na diváky v druhé řadě čekají.

Dvacetiletá herečka Jenna Ortega známá především svojí titulní rolí Wednesday ve stejnojmenném seriálu prozradila pro Variety, že se fanoušky oblíbený hit Netflixu odkloní od romantiky. „Rozhodli jsme se více se opřít o hororový prvek. Chceme to odlehčit, nebrat se tak vážně, přeci jen je to seriál s upíry, vlkodlaky a nadpřirozenými schopnostmi, radovala se. „Wednesday dá sbohem jakékoliv romantické lásce, což je super,” doplnila.

V první řadě se hlavní hrdinka ocitla v milostném trojúhelníku s Tylerem (Hunter Doohan) a Xavierem (Percy Hynes White). Podle Ortegy nedávala tato situace z pohledu její postavy smysl, v jiných adaptací Addamsovy rodiny se Wednesday o lásku příliš nezajímá.

PSALI JSME: Herec ze seriálu Wednesday se vyjádřil k obvinění ze sexuálního násilí. Jsem nevinný, hlásí

Foto: Netflix

Herečka se v následující řadě ujme i role producentky. „Mám dost nápadů a ráda zkouším věci v praxi. U postavy tak ikonické a milované, jako je Wednesday, jsem si chtěla být jistá, že ji správně chápu. Snažím se o tom diskutovat. Se scenáristy a Timem Burtonem se scházíme a rozhodujeme o tom, co funguje a co už ne. Už teď jsme přirozeně spolupracovali, proto se od druhé řady budu na produkci podílet i oficiálně,” nechala se slyšet.

Ortega se také svěřila, jak ji úspěch seriálu změnil. Údajně ji sláva donutila vylézt z ulity a často se jí také stává, že ji jakožto mladou ženu v oboru neberou vážně. „Bývám sarkastická, a tak je pro mě snadné dostat se do problémů na sociálních sítích. Přála bych si, aby si lidé uvědomili, že by neměli nikoho stavět na piedestal,“ uzavřela.

Zdroje: People, Variety

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.