Bridgertonovi se vrátí už brzy. Bylo oznámeno datum premiéry 2. řady

Eva Lenská
Foto: Liam Daniel/Netflix

Také patříte k fanouškům romantického seriálu Bridgertonovi a nemůžete se dočkat jeho druhé řady? Máme pro vás dobrou zprávu. Už víme, kdy se dočkáme její premiéry!

První řada seriálu měla obrovský úspěch a my už se můžeme připravovat na novou. Tvůrci spolu s herci oznámili datum premiéry 2. řady před několika dny. Fanouškům ho dali jako vánoční dárek.

Všichni víme, že druhá série byla natočena podle románu Vikomt, který mě miloval od Julie Quinn a pojednává především o Anthonym Bridgertonovi, který by se měl konečně usadit. Nevěstu má sice vybranou, ale krev mu pije její sestra Kate, nejvlezlejší žena, jaká kdy navštívila londýnský taneční sál.

Foto: Liam Daniel/Netflix

Navzdory všeobecnému přesvědčení si je naprosto jistá, že napravení prostopášníci nejsou těmi nejlepšími manžely. A Anthony je jeden z největších sukničkářů a zhýralců široko daleko. Proto je odhodlaná svou sestru chránit, ale neuvědomuje si, že její vlastní srdce je také zranitelné. Podaří se jí charismatickému Anthonymu odolat?

To brzy zjistíte. Už na jaře se totiž setkáte nejen s Jonathanem Baileym, Simone Ashley a Charithrou Chandran, ale také s Nicolou Coughlan, Lukem Thompsonem, Lukem Newtonem, Ruby Stokes, Rupertem Youngem a Adjoou Andoh.

Dlouho očekávaná 2. řada se začne vysílat 25. března 2022.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.