Royalteen: Norská romantika pro mladé vypráví o dívce, která začne randit s korunním princem

Eva Lenská
Foto: Johan Bergmark / Netflix

Young Adult romance jsou na Netflixu velmi oblíbené a my se můžeme těšit na další. Snímek Royalteen vznikl v Norsku a slibuje tajemnou hrdinku a okouzlujícího mladého prince, kterého pronásleduje bulvár.

Norský snímek Royalteen vznikl na motivy populárního young adult románu, jenž napsaly Randi Fuglehaug a Anne Gunn Halvorsen. Jde o milostný příběh, který hrdinům radí, jak se naučit žít se svými chybami, čelit svému strachu a zvládat bulvární tisk a internet.

Foto: Håvard Byrkjeland / Netflix

Když k sobě norský princ Karl Johan neboli Kalle (Mathias Storhi) a nová studentka Lena (Ines Hyster Asserson) začnou chovat vřelé city, Lena je z různých důvodů okouzlená, ale také skeptická.

Kalle, princ večírků, se pravidelně objevuje v bulvárním tisku a na drbacích blozích, se kterými měla Lena v minulosti co do činění. Dívka si uvědomuje, že randění s budoucím králem je oba může dostat do neřešitelné situace. Kromě toho skrývá velké tajemství, kvůli kterému utekla z rodného města.

Film o délce 107 minut natočili Emilie Beck a Per-Olav Sørensen podle scénáře Ester Grenersen. Dále si v něm zahráli Amalie Sporsheim, Filip Bargee Ramberg, Ina Dajanna Ervik, Niels Skåber a Carmen Andrea Høilund.

Snímek bude na Netflixu k vidění už 17. srpna. S českým dabingem i titulky.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.