Netflix vydal krvelačnou akční scénu ze 3. řady Zaklínače. Ukazuje, co se stane se Ciri

Foto: Susie Allnutt/Netflix

Netflix v Brazílii uspořádal fanouškovskou akci TUDUM, kde hvězdy Netflixu představily nejnovější upoutávky a ukázky z nejrůznějších pořadů. Nechyběl ani Zaklínač. Jeho fanoušci se mohli těšit z nové ukázky ze třetí řady.

Pro Henryho Cavilla jde o poslední řadu, ve které si zahraje Geralta z Rivie. Ve velice očekávané třetí řadě fantasy seriálu, založeném na stejnojmenné videohře a knižní sérii, ho následně vystřídá Liam Hemsworth.

Nedávno Netflix ke 3. řadě Zaklínače vydal trailer, který ukazuje, že Geralt, Ciri (Freya Allan) a Yennefer (Anya Chalotra) nebudou mít život v následujících epizodách zdaleka růžový. V nadcházející sériii, která bude rozdělena do dvou částí, uvidíme mnohem více monster a magie.

 „Jako monarchové, mágové a bestie kontinentu soutěží o její zajetí, Geralt vezme Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlaný chránit svou nově sjednocenou rodinu proti těm, kteří jí vyhrožují zničením,“ zní oficiální synopse.

TAKÉ JSME PSALI: Netflix odhalil nové postavy 2. řady seriálu Hra na oliheň a také prozradil, které známé tváře se vrátí

V sobotu se v Brazílii konala akce fanoušků Netflixu nazvaná TUDUM, kde byla představena i nejnovější upoutávka na pokračování seriálu. Představuje velkou bitku plnou lámání kostí, krve a ohně, ve které své dovednosti předvedou jak Geralt, tak Jennefer i Ciri. Tu se snaží zlí elfové unést a nakonec to vypadá, že se jim to dokonce povedlo.

Třetí řada Zaklínače bude rozdělena do dvou částí – první vyjde 29. června 2023 a druhá 27. července 2023.

Zdroj: TUDUM

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.