Nejlepší fantasy Netflixu se blíží. Epický trailer ke 3. řadě Zaklínače je plný monster a magie

Foto: Netflix

Očekávaná 3. řada Zaklínače je téměř tady. Netflix konečně vydal plný trailer, který je plný epických scén. Tato řada má však celkem hořkosladkou příchuť, jelikož jde o poslední řadu, ve které si Geralta zahraje Henry Cavill.

Začátek konce pro Henryho Cavilla je tady. V netrpělivě očekávaném třetím pokračování fantasy seriálu, založeném na stejnojmenné videohře a knižní sérii, se Henry Cavill naposledy představí jako Geralt z Rivie.

Třetí řada Zaklínače je poslední, ve které si oblíbený herec zahraje. V pokračování ho pak vystříhá herec Liam Hemsworth. Jak vidíme v traileru 3. řady, který debutoval na Summer Game Festu, Geralt, Ciri (Freya Allan) a Yennefer (Anya Chalotra) nebudou mít život v následujících epizodách zdaleka růžový.

TAKÉ JSME PSALI: Zaklínač dostane nejen 5. řadu. Fanoušci se dočkají i dalšího spin-offu s akční legendou

Zdá se, že v nejnovější sérii uvidíme ještě více monster a magie, přičemž její oficiální synopse zní: „Jako monarchové, mágové a bestie kontinentu soutěží o její zajetí, Geralt vezme Ciri z Cintry do úkrytu, odhodlaný chránit svou nově sjednocenou rodinu proti těm, kteří jí vyhrožují zničením.“

Yennefer je zavede do chráněné pevnosti Aretuza, kde doufá, že zjistí více o dívčiných nevyužitých schopnostech. Ocitnou se ale na bojišti politické korupce, temné magie a zrady.

Třetí řada seriálu Zaklínač bude rozdělena do dvou částí, přičemž první díl dorazí na Netflix 29. června 2023 a druhý díl bude následovat 27. července 2023.

ČTĚTE TAKÉ: Vláda nechala smazat špatné recenze na fantasy propadák za 150 milionů dolarů. Ten teď dobývá Netflix

Zdroje: Netflix, trailer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.