Fanoušci Karate Kida se nemohou dočkat prosince. Čtvrtá série Cobra Kai láká na epický turnaj

Foto: Netflix

Od svých skromných začátků na YouTube Premium nyní patří Cobra Kai mezi nejúspěšnější tituly Netflix Originals. Čtvrtá řada seriálu, pojmenovaného podle karatistického dodžó, už je dotočena a na Netflix by měla dorazit v prosinci 2021.

Pamatujete na Danielův legendární jestřábí kop? Desítky let po Karate Kidovi z roku 1984 navazuje seriál Cobra Kai na příběh Johnnyho (William Zabka) a Daniela (Ralph Macchio), kteří se oba vrací ke svým starým sporům.

Cobra Kai Never Die!

Je to už 30 let, co Johnny prohrál turnaj v karate proti Danielovi. Turnaj zamíchal s budoucností obou dvou. Z Daniela se stal bohatý podnikatel a Johnny se živí jako údržbář. Na scéně se ale objeví Miguel, soused, kvůli kterému se dá Johnny opět „do boje“ a otevře dodžó (místo, kde probíhá výuka některého bojového umění, pozn. redakce) Cobra Kai.

Fanoušci tohoto seriálu už se nemohou dočkat čtvrté série, která by měla na Netflix dorazit v prosinci. Můžeme očekávat, že herecké obsazení se nijak výrazně nezmění. Objeví se ale i nové tváře. Například do role Kennyho, nového kluka na škole, byl obsazen Dallas Dupree Young. Ten kvůli problémům se šikanou začne dělat karate.

Další novou postavou bude Devona, kterou si zahraje Oona O’Brien. Půjde o novou studentku karate, která je neúnavně soutěživá, temperamentní a rychle se učí. A to není vše… Nováčků bude víc. Žádným tajemstvím už také není, že se ve čtvrté sérii objeví postava z třetího filmu Karate Kid, Terry Silver (Thomas Ian Griffith).

Čtvrtá série, která se bude točit především kolem velkého karate turnaje, bude mít 10 epizod. Netflix k ní zatím vydal malou upoutávku.

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.