Netflix prozradil, kdo si v 6. řadě Koruny zahraje prince Harryho. Velkou podobu ale nevidíme

Foto: E. J. Hersom, Nahrál Firebrace https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Prince_Harry_at_the_2017_Invictus_Games_opening_ceremony.jpg via Wikimedia Commons (ostřiženo)

Příští rok bychom se měli dočkat finální 6. řady seriálu Koruna (The Crown). Kdo v ní ztvární prince Williama a princeznu Kate, je už jasné. Nyní známe také tvář představitele Harryho. Toho si zahraje Luther Ford.

Populární seriál, který pokrývá období vlády královny Alžběty II. a byl vytvořen a hlavně napsán Peterem Morganem a produkován společnostmi Left Bank Pictures a Sony Pictures Television pro Netflix, se blíží do svého finále.

V šesté řadě, která by měla dorazit příští rok, se bude děj točit nejen kolem smrti princezny Diany, ale také kolem jejích synů Williama a Harryho a jejich dospívání. Posvítí si například na začátek Williamova vztahu s Kate. Kdo bude hrát Kate a Williama jsme už psali dříve. Ale kdo byl obsazen do role Harryho?

Toho si zahraje mladý herec Luther Ford. Ford produkoval a režíroval řadu krátkých filmů a v současné době studuje na umělecké univerzitě v Bournemouthu režii. Podle jeho životopisu na Hamilton Hodell rád hraje fotbal, zpívá a hraje na klavír.

V seriálu Koruna diváci vždy obdivovali dokonalou podobnost herců se svými rolemi. Naposledy se strhla virální lavina, když byly zveřejněny snímky seriálových představitelů Kate a Williama. U Luthera Forda však příliš podobnosti nevidíme, tedy až na zrzavé vlasy.

V šesté sérii se dále objeví také Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville a Elisabeth Debicki, kteří si naposledy zopakují své role.

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Koruna už by měl raději skončit, myslí si herečka Helena Bonham Carter, která si v něm sama zahrála

Zdroje: Hamilton Hodell, Netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.