Princ William a Kate Middleton v seriálu Koruna jako by těm skutečným z oka vypadli. Šesté řady se dočkáme ještě letos

Eva Lenská
Foto: Justin Downing/Netflix

Populární seriál Koruna (The Crown) spěje ke svému konci. Tvůrce Peter Morgan uvedl, že 6. řada bude tou poslední, protože nemůže něco dalšího napsat, dokud neuplyne dost času, aby získal správný pohled na dané události. Na co se však můžeme těšit? Především na postupně se rozvíjející lásku mladého prince Williama a půvabné studentky Kate Middleton.

Netflix čerstvě zveřejnil první fotografie zmíněné dvojice z natáčecího placu. Dvacetiletého prince Williama ztvární začínající britský herec Ed McVey, který mladému následníkovi trůnu jakoby z oka vypadl. Vystudoval herectví v londýnském Drama centru a od té doby si zahrál v několika divadelních hrách. Například v oblíbené shakespearovské komedii Sen noci svatojánské.

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Koruna už by měl raději skončit, myslí si herečka Helena Bonham Carter, která si v něm sama zahrála

Foto: Keith Bernstein/Netflix

Půvabnou Kate Middleton si v seriálu zahraje Meg Bellamy, která se narodila v roce 2003 v Berkshire. Také ona je mladé Kate hodně podobná. Moc zkušeností s herectvím nemá, ale hrála v několika školních představeních a pracovala jako umělkyně v Legolandu v nedalekém Windsoru.

Co můžeme od 6. řady Koruny a této dvojice očekávat? V době, kdy seriál vstupuje do nového desetiletí, začíná princ William studovat na univerzitě v St. Andrews a je odhodlán vést co nejnormálnější život, dokud to ještě jde. Život univerzitní studentky zahajuje také sympatická Kate Middleton z Berkshiru. Když se oba poprvé setkají na univerzitní půdě, začíná nový románek a nová budoucnost seriálu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Netflix lidem nejdřív posílal filmy poštou aneb Historie jedné z nejúspěšnějších firem současnosti

Foto: Netflix

Šestá řada Koruny, která celý příběh uzavře, bude mít pravděpodobně 10 epizod. Hlavním tématem bude život a vláda královny Alžběty II. a také smrt princezny Diany. Své role si naposledy zopakují Imelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville a Elisabeth Debicki.

Tvůrci slibují, že premiéry 6. řady bychom se měli dočkat ještě letos.

Zdroj: Deadline, the guardian, netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.