5 nových filmů a seriálů, které si můžete pustit na Netflixu. Od bláznivé komedie po mrazivý akční thriller

Foto: Scott Yamano/Netflix © 2023

Netflix opět do své nabídky přidal spoustu zajímavých novinek v podobě filmů, seriálů a dokonce i jeden zajímavý dokument. Tady je výběr pěti novinek, které si můžete pustit o víkendu. Je libo komedie s Jennifer Aniston a Adamem Sandlerem v hlavní roli anebo třeba korejský mrazivý akční thriller?

Vražda v Paříži

Krimi komedie s Adamem Sandlerem a Jennifer Aniston v hlavní roli navazuje na první díl nazvaný Vražda na jachtě. Tentokrát manželé Nick a Audrey Spitz spustili soukromou detektivní kancelář, která ale moc nefunguje. Příležitost vyřešit vraždu se jim naskytne, když jsou pozváni na indickou svatbu svého přítele mahárádži Vikrama. Začíná předsvatební oslava jako z bollywoodského filmu, když v tom veselí utne první mrtvola. Ta má však jen odvést pozornost o Vikramova únosu, který Audrey a Nicka zavede do Paříže. Jak už to tak ale bývá, počet obětí narůstá a oni se opět stávají hlavními podezřelými.

Pohotovost: NYC

Jak skutečně vypadá běžný pracovní den zdravotníků v New Yorku, ukazuje nový dokument Netflixu Pohotovost: NYC. V roce 2020 se tvůrci úspěšného seriálu Lenox Hill zaměřili na vyhlášenou stejnojmennou nemocnici v New Yorku. Tentokrát v dalších osmi dílech přiberou do party dalších pět doktorů včetně transplantačního chirurga, záchranáře a neurochirurga. Jak se daří skloubit náročné zaměstnání a osobní život ale ukáže například i sestra letecké záchranné služby.

Více jsem psali zde.

Wellmania

Food blogerka Liv Healy se má stát porotkyní v nové kuchařské show. Během rychlé cesty do Austrálie však prodělá šok. Její tělo začne stávkovat a výsledky zdravotních testů jsou tak hrozné, že jí není dovoleno vrátit se zpět do Ameriky. Rozhodne se udělat všechno proto, aby byla tak fit jako nikdy v životě. Odhodlaně se pustí do posilování, běhu, veganských diet a bylinných projímadel. Prostě vyzkouší vše, co existuje, aby se rychle uzdravila a získala zpět svůj starý život.

Více jsme psali zde.

Naměkko

Ellis Dragon (Rob Lowe) je podnikatel v biotechnologiích, a ačkoliv je nepopíratelně génius, jeho přemrštěné ego odradilo nespočet lidí včetně syna Jacksona Dragona (John Owen Low). Mají velmi napjatý vztah, který se po smrti matky ještě zhoršil. Když pak otcova firma potřebuje zachránit, nebude to vůbec lehký úkol. S podporou svého kamaráda se Jackson odhodlá do problému pustit, ale Ellis není schopen syna pochopit a chce, aby se vše točilo jen kolem něj. Kromě toho Ellis sám sebe každý den přirovnává k Bohu.

Více jsme psali zde.

Pok-sun nesmí přežít

Kill Pok-sun (Jeon Do Yeon) je svobodná matka dospívající dcery. Kromě toho je však také nájemnou vražedkyní. Učitelky jejího dítěte a ostatní matky by nikdy nenapadlo, čím se živí. Většinou jim říká, že pracuje pro společnost, která plánuje různé akce. Ve skutečnosti pracuje pro společnost M.K Ent, kterou vede Cha Min Kyo (Sol Kyung Gu), muž, který ji vycvičil k zabíjení. Oba k sobě chovají vzájemný respekt, nicméně Pok-sun ví, že je nebezpečný. Těsně před prodloužením smlouvy, bude její loajalita podrobena drsné zkoušce a Pok-sun bude muset bojovat o život.

Více jsme psali zde.

Zdroje: Netflix, Netflixer

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.