Veganské diety, bylinná projímadla a půsty nikdy nebyly tak zábavné. Hrdinka nového seriálu vás dostane do formy svým vtipem

Eva Lenská
Foto: Netflix

Máte vysoký cholesterol a o krevním tlaku se nechcete raději ani bavit? V tom případě neházejte flintu do žita, protože je tu australský seriál Wellmania, který vás donutí hejbnout kostrou a něco se svým tělem udělat. Spolu s jeho hrdinkou se budete moci dostat formy velmi originálním a vtipným způsobem.

Food blogerka Liv Healy (Celeste Barber) je vlastně takové menší lidské tornádo žijící v New Yorku. Umí se skvěle bavit a má se stát porotkyní v nové kuchařské show. Během rychlé cesty do Austrálie však prodělá šok. Její tělo začne stávkovat a výsledky zdravotních testů jsou tak hrozné, že jí není dovoleno vrátit se zpět do Ameriky.

Milá Liv se tedy rozhodne, že udělá všechno proto, aby její tělo bylo tak fit jako nikdy v životě. Bude žít zdravě, i kdyby ji to mělo zabít. Dřívější postoj „žít rychle a zemřít mladá“ tedy přestává okamžitě platit a odhodlaná žena se pustí do posilování, běhu, veganských diet a bylinných projímadel. Prostě vyzkouší vše, co existuje, aby se rychle uzdravila a získala zpět svůj starý život.

Foto: Netflix

Během své cesty za zdravím se dozví i takové pikantnosti jako to, že zvratky jsou veganské, kontroverzní wellness procedury provozované například Gwyneth Paltrow jsou šílené a půst je vlastně taky docela vtipná a zajímavá aktivitka.

Zkrátka a dobře, tento osmidílný australský seriál, natočený podle knihy Brigid Delaney, není ani trochu nudný a hlavní hrdinka je pořádná baba, která vás bude bavit. Australanky jsou vtipné a vy to budete mít díky Netflixu šanci poznat.

Seriál režírovaly Helena Brooks a Erin White podle scénáře Benjamina Lawa. Do hlavní role byla obsazena australská herečka a komička Celeste Barber, která se věnuje i psaní knih.

O svém novém projektu řekla: „Přitahují mě projekty, které se soustředí na zajímavé, dynamické a propracované ženské postavy, a přesně taková je i hrdinka seriálu Wellmania. Jsem nadšená, že mohu spolupracovat s Netflixem a vyprávět tento příběh divákům z celého světa.“

Shodit pár kil a snížit svůj cholesterol se seriálem Wellmania budete moci 29. března. Na Netflixu a s vtipem!

Zdroj: Whats on netflix

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.